Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kiválasztottak csinálják a pénzt mi meg próbáljuk elkapni a leeső morzsákat . De egyet tanulj meg : örülj hogy játszhat az de Ők írják a szabályokat ..
Na most azt mondja lökött GPT hogy az árban benne van a Kínai ÁFA ... Nettó ár (ÁFA nélkül): Kínában az SGE árak 13% ÁFÁ-t tartalmaznak.$17377 / 1,13 = 15377,87 CNY/kg (nettó) Dollárra váltás:$15377,87 * 0,1427 = 2194,42 USD/kg(nettó) Unciára vetítve:$2194,42 / 32,1507 = = 68,25USD/uncia (nettó) https://en.sge.com.cn/data_DelayedQuotes
Papir arany /ezüst piacnak még mindig armeghatarozo szerepben van??? Ennyire? Indiában, Kínában meg 81 dollárért sincs fizikai ezust. WTF? Fuggazi. Csillamporos csalás.. Ez olyan mintha a gravitációt tagadnak meg. Nem gravitáció a lenyeg, hanem a hit számít ? Döbbenet.
Most az mondanám sok kattogtatás után. Nincs ezüst csak papíron ... így Kína is tud hazudni, mert hiába ajánl $84 vagy bármennyi $-t tudja hogy nagyon keveset fog kapni ha egyáltalán fog kapni. Én is hiába mondom hogy egy éjszaka Claudi Sc.fferrel 10.000$ bátran ajánlhatom úgy se jön el. :-) A papírt meg ilyen feltételekkel is megvesszük , nem akar esni az ára. Pedig ez már tényleg a kaszinó ... Én már beírtam az excelembe hogy 0HUF a pocizóm ... na 2 éves távon már tőke veszteség is lenne ... nem csak hozam veszteség.
Ugye az ezüst egy vipera- Neddentől tanultuk- de körbe fogja tánconi az aranyat. Néha nagyon csúnyán. Nagyon volatilisen. Nem látok több támpontot, mint azt kell figyelni hosszú távon. De az meg... húúú, nehéz.
Ja. meg van erőszakolva a piac. De hiába magyarázom. Senkit se érdekel. Már sokszor láttam ilyet. Ezért hiszek, abban hogy van egy nagyobb erő piacon, nagyobb mint a FED. Sőt a FED is alatta van. Teszem amit tennem kell.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)