Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Fene tudja . Én úgy döntöttem beáldozok 2-3 USD emelkedést adott esetben ha sikerülne kimaradni 10-12 USD-s pár napos korrekcióból . Nehéz elkapni valóban . Egyenlőre a 73 fogja vissza. Ha 75 ig elmegy akkor szinte biztos a 100.. .Még a évvége viheti . Aztán a január már más tészta . ….
A sokak által várt és berajzolt 72 gyakorlatilag megérkezett. Innentől szerintem erősen kétesélyes. Parabolikus emelkedésnél nem lehet időzíteni. Aki meg eltalálja, az utólag büszke lesz, ahogy szokás. :-)
Igen, ezt olvastam Én is. Akkor ugye nem sokára itt is reCAPTCHA lesz mielőtt beadod a megbízást? Mert az sms-t már gyorsan beírja a robot ... :-) persze a Gemini szerint csak etikai okokból nem fejti meg a reCAPTCHA-t pedig megtudná. Gondolom a COMEX egy huszár vágással megoldaná hogy egy bróker 1mp alatt mennyi pozíciót nyithat ... vagy árazással. Egyébként nem is értem hogy egy robot hogyan tud pénzt keresni, sose olvastam utána. Csak egy matematikus kollégám van aki csinálta, csak egyik reggel arra ébredt hogy áll a robot üres a számlája ... azóta nem foglakozik vele. :-) :-) 10-15 éves a storyja. Ja jut eszembe olvasgattam srcipteket valamelyik orosz kereskedelmi szoftver tudja a chartot olvasni és én is írhatok rá javascript szerű kódot ... :-)
Pont akkor romlik el a kiszolgáló szerverpark mikor 5%ot emelkedik, az ezüst árfolyama azon a napon és a kereskedelmi robotok a beléjük táplált algoritmus alapján végrehajtották volna a parancsokat ilyen emelkedésnel azaz zárják a short pozíciójukat, és a vételi oldalra állnak ??? Le kellett állítani a szervereket mert ha ez automatice megtörténik a kereskedelmi robotokkal márpedig ezt történt volna ,akkor az ezüst piac osszeroppan a napon belüli emelkedés miatt. Számításom szerint 20%lett volna az ezüst emelekedese napon belül..! Tehát valaki elhiszi azt hogy ez véletlen volt szamarabb a lónal, !!!
Sose fogjuk megtudni, annál nagyobb itt a tét. Illetve nagyon igény sincs rá hogy kiderüljön. Mi ugye olvastuk ... már aki még követi a linkjeimet :-) Egyenlőre a szerencsés a csillagzat, de annyi mindenen volt már bukta is miért pont ezen ne lenne. :-)
Azért olvass utána,hogy a Chicagói COMEX et kiszolgáló szerverek miért álltak le. Mert túl melegednek vagy pedig leállitottak. ?? Ez nem oszeskuves elmélet. Erre már van ok okozat és igen nyomos indok. Nézz utána megéri.😉 Aki hamarabb megtalálja ,annak gratulok.
Ja jut eszembe, azért az érdekes dolog lesz , hogy hogyan oldják meg a data centereknél ; hogy ne legyen feszültségingadozás . Lásd Chicagói tőzsde esete .. Illetve azért sem tudom elképzelni , hogy az űrbe telepítenek kényes technológiát mert ha valamibe jók az oroszok pont ezek a zavaró rendszerek . Kínaiak is “ odébb tettek már amcsi műholdat “ . Szóval van jelentősége a technológiának , illetve pillanatokon belül zuhanhat a technika szektor h kiderül hogy valaki csak ígérget …
OFF és még egy OFF és csendben maradok. Részvény piachoz szokott emberként, ma átlépte az ezüst portfólióm az évesített 50% hozamot , adózás után ... persze csak virtuális, még nincs eladva, de ha ma eladtam volna. ON
Igen, onnan indult hogy kell sok áram meg sok chip, csak nekem épp nem működik az áramzabáló chip ... és gondolom vagyunk egy páran, mert hónapok óta nem megy. :-) Szóval lassú ez a felfutás. És olvastam olyan lead-ot is ... nem kattintottam ... hogy a napelem amibe sok ezüst kell is falnak ment ...
Kibaszott nagy arcok vagytok. Mindjárt 70 dollár az ezust . És hutesi technológiáról beszéltek.:) Nem bantasbol, csak fura. Nem TA kell ide ebbe az új világba ,hanem geopolitikai fundamentum .
Elpárologtatja a folyadékot, és az sokkal több hőt von el, mint amikor csak melegíti. 4-500 wattos processzorok vannak, amiből lokálisan nem tudod elninni a hőt. A memóriát meg az SSD-ket is hűteni kell.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)