Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezüstre a réz, arany, USD mozgásokat figyelem. Réz rendesen megy ma, USD is, arany viszont épp kicsit minusz, szóval legyen okos az ember... Egyelőre ez nekem partvonal. Kerestem más jáccópajtikat... ;-)
én még várnám feljebb, csak nem tudni, hogy lepattan előbb, vagy egyből kúszik tovább. Itt jön be a képbe a certis őrület, mert hát ott nem mindegy...:))
Ez most valóban egy érdekes helyzet. Egy intenzív felszúrás és nincs short certi., De valamiért eddig megkímélték. Ha esni fog gyors lesz és hirtelen . Sokan elfogják engedni úgyis lemaradtam indokkal. Aztán menni fog “ jó mélyre “. A kérdés a honnan . Pszichológia -a piac szereti a 3-ás , 7 es számot . Lehet 43- már túl vagyunk. De lehet 47 is / sokalnám egyenlőre . Szóval marad a 44,3 illetve a 44,7 ., XAG USD 😂 Itt szerintem kis téttel rákellenes próbálni legfeljebb kiütnek .,, gari nincs mint tudjuk . 👀😂
A gond csak az, hogy mindösszesen egy short certi van, az is a kiütés határán táncol. Ha azt kiütik, amire komoly esély van, akkor nem lesz másik, így csak nézni tudjuk a csökkenést. Nem hinném, hogy az Erste piacra dobna korrekt short certit, majd csak akkor ha ki este magát az ezüst. Szerintem én ebből ki fogok most maradni, de látom azért vannak akik próbálkoznak.
Köszi, nincsenek eladók csak vevők ... nem nagyon értem mi folyik. https://ibb.co/4ZqzbMDS eddig csak TS kerekesedés van cetrifikát 1000 eladás és 6450 vétel ... Én szerintem eladom ... ha hajnalban 44-nél lehetett volna akkor tuti. :-) most csak szerintem.
én XAG-t figyelem csak, de az már látszik, hogy a 44.11-nél megtorpant az emelkedés! Tegnap doji, ma lesz e új csúcs? hmm A doji mindig nagy talány..! Pedig egyszerű, csak nem nagyszerű. Meg kell nézni, az adott terméknél, hogy viselkedik. Visszamenőleg nézve úgy látom, hogy mindig változás áll be a trendbe, ha megjelenik, de csak a csúcsoknál kell figyelni! Vagyis csökkenés jön az árfolyamban. Ez lehet egy korrekció, de konszolidálhat is! Egyelőre békés konszolidáció látszik, ami nem igazán short képes. Csak elmélkedem...:) Hosszú még a nap és ez a mai fontos lehet. https://ibb.co/PszHKxqN
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)