Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én egy kicsit máshogy értelmeztem ezt az esés dolgot , Én azt láttam , hogy Ázsia , az EU a tegnapi árakon vásárol , kivár .41.09 így ment tegnap az EU fel az USA nyitásra . Most ugyanez van , hogy az EU kivár . Igaz még nincs 41.09 ; de nem is. kell neki per pillanat . A hangsúly most nem azon van , hogy 40,88 vagy 40,78.. .. A CBK egyenlőre nem lépte át a szintet ami alá nem vártam .. A folytatás kiderül👀
CBK-nál elég rövid volt a felpattanó "B" szakasz. Azt tudjuk, hogy ez a legkiszámíthatatlanabb szakasz, de azért így is karcsú! Eddig lehet egy negatív zászló is, ami mélyre tart majd! ...és útközben lehet belőle mégy egy zászló is lefelé, (dupla)! Már leszúrt az előző alj alá, innentől elég veszélyes lett, de még fogják. Talán az órás rsi miatt. A dupla alj már csak vizuálisan áll, "hivatalosan" már bukott! Emelkedő csatiból is kiesett, trendvonal alatt kóvályog... hmm Persze ez csak a technikai része...
Valószínűleg aki megvette azt a 20.000 db short certit az 50 ft veszteséggel dobta is. Én azt látom, hogy a short csak kis mennyiséggel és csak rövidre jó, akkor ha óráson is jelentősen túl vett, nálam ez most még felejtős. Hozzáteszem hülye vagyok hozzá.
meg is torpant és ad már egy pirosat a szintnél! (eddig) Ez még nem sok mindent mond, de azért túl sok a doji... hmm Egyelőre pihenőnek konszolidációnak jó! Ha lefelé veszi az irányt, akkor elég sok támaszba ütközik... https://ibb.co/5gVMcCTq
Hát a kriptókat meg kell lovagolni, amíg divatos és van benne bizalom. Ki kell szedni belőlük annyi pénzt és aranyat, amennyit csak lehet, - de amit te is mondasz - hogy szerintem sem szabad egy percig sem komolyan venni. (Mondjuk én speciel nem foglalkozom kriptóval pedig kellene, szigorúan nem befektetési célból). Arany papírokkal lehet variálgatni, bár a nap végén mindenki azt lesi, hogy papírok mögött mennyi aranyrúd van széftermekben. A kínaiak vagy oroszok akarnak egy London-New Yorkhoz hasonló aranytőzsdét csinálni.
Eddig nincs benne semmi különös, csak hozta az infáció elleni védelmet. Szerintem lesz egy gyorsuló szakasza az aranynak, de főleg az ezüstnek, amikor a BTC-ről megértik a fiatalok, hogy semmit nem ér. Összezuhan az árfolyama. Ha figyeled a BTC-t, mindig esik amikor háborús hangulat uralkodik 2-3 napig. Aztán Trumpli békét termet,a fia meg bemondja az 1 milliós BTC ára, hogy az lesz. Tipikus bennfentes kereskedéssel felfújt lufi. Csúnya vége lesz, és akkor az arany szárnyalni fog, mert nem lesz más reál eszköz a vagyon átmentésére...
Szépen visszajött az ezüst. Innen nézve tarthattam volna a ts-t, de nem hiányzott az izgalom. A futi nem volt olyan messze attól, hogy k.o. legyen belőle. :)
1H nem tudok mit kezdeni azzal a fordító gyertyával.Nem tudom longra értékelni.Rövid táv.Holnap okosabbak leszünk.Ha kilép a teteje fölé én dobom a felét, mert most nehezebbnek tűnik az emelkedés számomra.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)