Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Irigyellek hogy neked az USA piac lazán megy 😂😂. Nekem se tudásom , se pénzem , se normális felületen nincs hozzá 😂😂De majd egyszer felnövök oda is . A nagyok hoz 👍
Szerintem csináljatok egy Commerzbank topic-ot.... Ezüstben szépen besöpörtem az opciós díjakat, brutál egy hónap lesz, ha az utolsó hét el nem rontja.. Bár most fejvakarás van hogyan tovább, igen magasra került, az én stratégiámban nem ideális, shortolni meg csak módjával merem...
A Commerzbank kilátásai mondenképoen jók bárki bármit mond . SRV program nem tudom fut -e már . Azt jó lenne tudni .. Az biztos , hogy Németországnak szívügye .. Azt meg elvileg mindenki tudja , hogy az USA vevők előszeretettel vásárolnak német papírokat .Kedvenc példám a BMW - az ág is húzza de már 90 felett . Maga a NÉV . Nem OTP . Azért ezt is látni kell mikor az ember okoskodik számolgat . Legújabb hír , hogy a Merci BMW motorokat is fog az autóiba beszerelni, illetve együttműködnek az USA piacon Trump szabályai szerint . Szóval ha autós papír akkor BMW nálam . Szakmai oldalakon egyértelműen őket tartják az EU autós cégei közül annak aki a legjobban fel tudja venni a lépést .Visszatérve Commerz . Régen szépen kerestem a napon belüli mozgások meghátszásával . Ehhez persze idő kell ki tapasztalni ráérezni . Vagy sikerül valakinek vagy nem . Kipróbálja megy neki vagy megy inkább másba .Technikailag , mi fér bele hirtelen nem is enlékszem . Megfogom a chartját nézni plusz amiket a klf oldalakon találok még ..Annyit jegyeztem meg Ff-től hogy 36-37 már veszélyes . Eddig a 36,6 ról felfelé pattogott most alázáratták .. Ha lesz korrekció szerintem rövid idő alatt letekerik de intenzíven 😂 A ztán a cél a 40 áttörése .Még idén ..
Azért ezzel vitatkoznék . Az OTP magyar szemszögből nézve , meg számszakilag akár tényező is lehet . De azt is látni kell , hogy ahol jelen van az EUban , az Brüsszelből vagy az Államokból nézve periféria . Azt is látni kell , hogy hála Viktoriunknak , nyugaton nem kívánatos . Azt , hogy Lengyelországban miért nem vett bankot - azt a menedzsment tudja . Biztosan körbejárták alaposan a témát . A szakmaiságukban nem kételkedem ..
Na de hogy ment ki? 1 óra alatt. És az USA részvény piac is ment 1,5% az ezüst meg 2,5%-ot napon belül. Hogy? Nekem elfogyott megint minden cash-em, nélkülem fogtok emelkedni?
Igen, elég játékos mostanában. Ha leesett volna napi minimum alá akkor vettem volna kint EUR-ért BÉT zárás után. De alap esetben Erste certifikátban próbálom eltalálni a ritmust. Ha nem lenne belőle erste certi sosem néztem volna rá, na meg persze Bpali2 :-)
Szted miért nem bankot az otp a Lengyeleknél?Pediglen nagyon verték a tüzet.Hja, hogy minden előre le van focizva?? Azt már régóta tudjuk, hogy semmi nem az aminek látszik.Otp, Európában már tényezŐŐŐ!
Én 36.46 os commerz zárol találtam , de igazából lènyegtelen . Mintha valamit olvastam volna angolul, hogy a lengyelek adót emelnek vagy mi . Majd utánna nézek. Erre estek a bankok . Ürügynek jó . Commerz szépen pattog napok óta 36,6 ról fel .. Nemigazán aggódom . iHa lesz is hiszti még 35 alá nem valószínű hogy menne .Akkor is napok max pár hét azt vissza is jön ..
Bamba vagyok, pedig a napos csárt is már klasszikus long.Si.f kiment 3900 fölé, három fehér gyertya követi egymást és a harmadik a leghosszabb eddig.Jó lenne 3880 alá nem zárni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)