Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem stimmel? A napos és órás idősíkokon nem egyformák az aljak és tetők! Ezen voltam kiakadva múltkor a futinál, de itt sem stimmel, de kicsivel közelebb vannak! Ráadásul a dupla aljnál, óráson alacsonyabb a második alj, de naposon nem! Azt meg el se merem mondani, mert lehet én vagyok már hülye, hogy az adatok változnak idővel egy újra betöltésnél! Már többször korrigáltam.. hmm
Placi, engem érdekelne, hogy mit fog okozni szerinted a 3000 USD aranyár. Pánikot? Dolláral akkor mi lesz? Fejts ki nyugodtan minden gondolatodat, itt nem lesz ebből gond.
Tételezzük fel, hogy nem a kínai vásárlások miatt emelkedett így az arany, mit fognak ezek csinálni ennek láttán, és mi lesz ha ők is visszaszállnak a buliba, kétségbeesetten?
LOL ezt nagyon elszalasztottuk Tl26 ott volt 1200 ft-ért 2 napja ... Most meg 2200... Persze utólag mindenki okos tudom. Én veszegettem de már tegnap eladtam a nagyját :D
Én már évek óta figyelem az arany chartjat. Amikor azt mondom gigászi erők sepkultak le az aranyat akik most is gigászi erők. Azert mondom ha 2600 felé menne onnan kéz a kézbe arany ezustbis. Mert a kisbufik is beszallnanak és a fizikai aranyra is lenne keresleti hype. BTC bol is jönne ide tőke. És akkor indulna a buli
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)