Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Aranyat kozeptavon 3000 re várom. És ezt már 1 éve beirtam az FF fórumba. Lehet ellenőrizni nyugodtan. Valahol 1870 körüli arfolyamon volt akkor kB. Ki is fejtettem hogy miért, de hát nem ertettek. Itt nem fejtem ki mert nem akarok vitát. Itt jobb a társaság is. Szólok Zednek is jöjjön át:)
Igen, így gondolom én is. Biztos nem láttad, de többször beírtam hol van az arany ma. Fél szemmel folyamatosan figyelem. Kár hogy Nedden nincs, ő az aranyszakértő. A mi problémánk egyébként most kezdődik, 5-kor bezárunk. Utána semmi lehetőség hétfő reggelig.
Arany ha stabilan a 2600 at eleri és pár napig felette maradna. Akkor az arany és az ezust úgy a mennybe megy amilyent meg nem látatok. Kivéve a 1970, 80 as évekbe is tozsdeztetek:)De addig figyelni mert gigászi erők feszülnek egymásnak. Mert 1000 szer is elmomdom, hogy az USA nak az arany emelkedés olyan mint. Ördögnek a szenteltviz. A dollár osellensege az arany 1971 óta. Szóval óvatosan mert még beleszaladhatunk pofonba, de már van remény. Erős.!
Én viszont azóta fordítottam egyet a köpönyegemen. :D Az ezüstöt 33-ra várom, az aranyat 2700-ra középtávon. Az ezüst szerintem 30 alá már nem fog benézni, vagy ha igen, csak nagyon rövid időre.
Eladták a papírokat és nézik a rallyt. Persze, hogy mérgesek. Csak be akarnának újra szállni, de nem tudnak épp. Én sem örülök, hogy nem egy lovon ülünk éppen, hiányoznak mellőlem :) de rosszindulat nincs szerintem.
Elöbb irtam 30,70 lehet egy megálló,az a kérdés hogy ez most egy vissza teszt,vagy megy még lefelé.Szerintem lefelé lehetséges szintek 30,096.........29578
Nem szurkolunk lefelé, csak beszariak voltunk, ezért visszajöhetne az előző megállóra, mert ott késtük le a vonatot... Most meg megy a fejvakarás, hogy utána fussunk-e? :D :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)