Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azt írja a Portfolio.hu, hogy támadják a shortosok a Porschét. https://www.portfolio.hu/uzlet/20240906/tobb-autogyarto-reszvenyeit-tamadjak-a-shortosok-708119. Ehhez képest most az európai autógyártók közül egyedül a Porsche áll pluszban. 67.66 € Még szerencse, hogy megúsztam 2 € vesztességgell
Én várok. Mindennel 🤓😉 OTP shorton gondolkodom erősen, csak fel kellene szúrjon hozzá. Szerintem néhány hetes időtávban hozhat a konyhára, + ketyeg a heti “kamat” 😉
"Jelenleg konszolidáció megy végbe, a hosszúra nyúlik, akkor általában recs....! Még ma meg kéne induljon, hogy nyugodtan aludj..:) " Ez az olajra is igaz , végre aljat kéne fognia. Tegnap a felszúrásnál abból is adtam el szerencsére, most újra vásárolok belőle.
Most még bátornak érzem magam, ha nem indul meg ma és lekonyul a végére, akkor meg szerencsétlennek. De jobb ha nem konyul le. Ezért szép az élet , nem unalmas.
Te is pont pénteken vásárolsz? :) Akkor van 3 napod az izgulásra... Jelenleg konszolidáció megy végbe, a hosszúra nyúlik, akkor általában recs....! Még ma meg kéne induljon, hogy nyugodtan aludj..:) Ahogy számoltam, a 4. szakasznál tartunk, tehát egy emelkedésnek kéne jönni! Ez lehet ugyan oda (rosszabbik variáció), ahonnan előtte lepattant, de magasabbra is húzhat... Csak sakkozom a charton...:)) Ha innen lekonyúl, akkor baj van! 📉😈 "Bátraké a szerencse!"👍📈
én senkit nem beszélek rá! Évek óta dolgozom rajt és van több elemzésem az Appennin Holding topikban és a másikban is, de ott régebbiek! Van olyan is, hogy melyik évben hova várom"! A z igazi cél a Waterlooi csata dátuma, de erre kell még idő, megerősítés, ami most folyik...! Az ide cél, ha jól emlékszem 750 környéke, de már annyi szám van a fejemben, hogy vissza kéne néznem! Szóval Fa alapon, SZIT lett és "osztalék", valamint javuló eredmények és terjeszkedés.. A speka viszont benne van rendesen, ezért a hullámzások nagyobbak..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)