Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
olajnak nehéz út lesz szerintem felfelé,tele van ellenállással. Ha megnézed óráson az elözö aljból nem tudott az elözö csúcs fölé zárni,shortosok hamar vissza verték. Egyenlöre a tavaly decemberi alj tartja
Ezüst Certifikátom nincs! Tanultam Apámtól sakkozni:) Én köszönöm viszont a jelzésed, mert gépemet folyamatosan a stopodhoz hangolom! Nagyon jó eredménnyel! TP az csak egy dolog de a SL mint támasz a nehéz! Gépem felajánl mindig valamit de fülírom TA elemzésed alapján. Nem mindig nyerek, de azt mondom inkább nyerek a Te támaszoddal! THX! Remélem azért Te is nyitsz néha egy kis jelképes pozíciót! :) . Éljen, most megindulunk fel! Tudom mindig ezt mondom de tényleg FA erre áll.
Óráson a 200 naposfölé szúrt,onnan fordult,de a fibó 0.382 megfogta és elindult felfelé.Ez természetes korrekció szerintem,kissé zavaró hogy gyorsan jött le.Kérdés a 200napos ,reméljük másodikra átviszi.,akkor nálam 29.28 a cél.Persze holnap megint adatra várunk,ez átirhat mindent.Silver cfd-grafit nézem.Sok pénzt mindenkinek,én nem zártam a esésbe,pedig meglett a céláram 2.9-nél.
https://kephost.net/p/MTM3NjA4Mg.png 3 pink vonyás. Alsó a dupla alj ezt gondolom megfogták sokan. Középső érdekes mert H1/MA200. A felső már Beze-nek készült! :)
Arany TL20 biztonságos papíron egy napról mára 16% az árjegyzői növekedés de azóta tovább nőtt! Vajon meglesz a napi 20-25% plusz? 2530 körül teljesül is. kb. 40% hozam. Aki beszállt 2480 alatt az akár duplázhat is TL21-ben . Vajon mennyi lesz az arany tl 20 vagy tl 21 egy várandó 2600-as arany árfolyamon? hmmmmm.
~29.4 környéke a terv, csak ne menjen mélyre elötte! 28.5 alatt, már veszélyben lehet a további emelkedés. Az egészséges le kör, 28.6 és fel! :) Majd holnap/holnapra kiderül Kicsit melkedésbe kezdett éppen..
Pletyka, külföldi füles: Mai napon Közel-Kelet az olajat adta és aranyat vett. Ezzel lenyomták az olajárat és mint láttuk feljött az arany. Dubai ma 10 órakor kezdte az intervenciót! . Sorra jelentik a jegybankok a kamatcsökkentés mellett az arany felhalmozást. . Ma picit másként reagált a piac, oka adják az olajat és veszik az aranyat. Másik emelő ok a részvénypiaci esések margin fedezése. Ez csökkenti viszont az arany és más likvid eszközök árát. De ez rövid hatású. . 2500 alatt ha láttok aranyat és van pénz csapjatok le rá!
Ez innen pattani fog! Megnéztem parbolic sar indikátorral. Fel trend alakul de még nem stabil napos szinten. Kb 29-es szintet meg kellene ugrani , ami már nincs messze!:)
Hmmm Robotom 20 perc alatt vett ki 34 USD hasznot az emelkedő XAU/USD árból. Nem sok ez de számomra jelzés, hogy long az irány. Nagyon érdekel merre lesz az irány! Algom egyelőre nyerőben.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)