Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
maga a certi ott lesz nulla az ezustozés maga mr pluszos lesz de leszarom mr..ebből elég volt...arany ok olajat majd kitanuljuk leesik 60 ra beszllunk..
többször van ilyen, hogy ellentétes irányba indul. sokszor kilövéselőtt is. nem tudják mit csináljanak hirtelen, aztán csordaszellemben elindulnak valamerre.
Nagyon hektikusan mozog. Venni akartam short certit csak pár darabot, de végül nem vettem, lehet jobb is így ez nélkül is szarul néz ki a portfólióm, szinte minden piros.,
Ezek szerint nem voltak kedvezőek az adatok, valamiért mindennél pánikot váltottak ki. Bevallom, én nem kezdtem el őrülten utánaolvasni. Ha visszajön Nedden, AKI MOSTANÁBAN MAGUNKRA HAGY BENNÜNKET az ilyen kritikus adatoknál, talán megfejti.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)