Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Még nem tört a támasz, de óvatosan a vételekkel! Amennyiben hétfőn a támasz alatt lesz az egész gyertya, kezdhetünk aggódni.. Két gyertya a támasz alatt, rossz jel!! Rsi alj messze... Óráson túladott, pattogás lehet, de fibo 161.8%/29.160-ig (nem számoltam ki pontosan, sac/kb) is lemehet". Egyelőre megállt 138%-nál és a következő pedig doji, "eddig amit láttam..."! (órás) SilverF/D https://ibb.co/h2DHBKQ
""A londoni tőzsdén is vannak fennakadások. A hibát nagy valószínűséggel a Microsoft Azure nevű felhőszolgáltatása okozza, a cég azt közölte, hogy dolgoznak a javításon.
Először realizálnak. Én attól félek EU ne USAra várjon …👀
Törölt felhasználó2024. 07. 19. 09:00
Kérem szépen ma harmadjára élem át ezt a horrort! Nyitások beejtik. Lentebb írtam csak ezt bírja ki a Tl29. Csakhogy EU alatt ritkán emelkedik, de ne feldjük Kína még nyitva van ilyenkor. Egyelőre kibírta és újra 29.3 lett az alj. Kiépült az H1 és H4 -en látott váll- fej-váll de már az esés is elkészült. Kb. 29.3 naposon a trend alsó vonala Stb. 9:00 után fontos lesz mit művel. Ha elindulna fel megfontolandó a fent vett pozíciók hígítása. Sőt. Tl28 ból lehet később Tl29-be váltani (ha ezt kibírja) . Sőt Tl26 is még kiváló beszálló lehet. Kulcs 9 óra után mi lesz és a türelem .
H1-en vegytiszta 5 subhullámos esés van, ahol az 5. hullám már elnyújtott és az Rsi 22 és kezd divergencia kialakulni. Én úgy gondolom hogy felhúzhatják az ezüstöt 30-ig is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)