Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Lesz még hír. 20:00- kor Bézs könyv ami az USA gazdaságát mutatja be. Nem adat de leírják a munkaerőpiac, ipari és szolgáltatói kilátásokat, eredményeket.. Ez még segíthet bár azt látjuk az NFP (munkaerő) és a mai ipari számok is erősek. . Meg ne feledjük Trump ma még Powellt is megfenyegette, hogy ne vágjanak kamatot mert azzal a demokratákat segítik a jobb gazdasági környezettel. Majd akkor vágjanak ha már elnök lesz. . De jobb híján bízom a TA- ban. Ott naposon nem rossz a kép, de ezt a mai napot nehéz lesz ledolgozni.
Már 2 hete volt, hogy folyamatosan azon gondolkodtam, minek kell nekünk annyira tulajdonolni a repteret. És hirtelen eszembe jutott a tizenvalahány szankciós csomaggal sújtott ország akinek sok mindene hiányzik, hiányozni fog a háború után is. És eszembe jutott még az is, hogy ki is erőlteti még a környékén az egyéb dolgokat. Meg a barátság, a látogatások, külföldi rendőrség stb. Elméletembe most becsatlakoztatok még egy tényezőt, és talán ez a legfontosabb.
Törölt felhasználó2024. 07. 17. 17:55
Én nyugodt vagyok, kellett már neki egy nagyvesés a 32 előtt , igaz nem mára vártam .. de xarni rá, esse ki magát. 29 em nincs … mozi van
back to ezüst: közben nézegettem pár friss rajzot, a csati alja még fogja, ha eléri és pattan, akár 32,5 is lehet a cél.. még nem esett ki a bull-ból. hacsak nem lesz nagy a szája megint valakinek.
erre gondoltam én is, hogy a fenyegetések árnyékában talán elkezd tartalékolni.. bár ha nem adhatja el a cuccait akkor minek halmozzon fel? át köll ezt most gondolni alaposan. szerintem sem olyan hatással lesz trumpli, mint ahogy azt sokan várják.. választásokkor nem hiszem hogy tartok majd részvényt :D
30.30 ami fontos szint volt úgy omlott össze mintha nem is lenne. Csak megáll most és elkezdik venni. Látod Te is vetted és szerintem most sokan mások is, de mégse látszik meg.
Igen talán az a Huawei is Trump műve volt. Qualcomm mobil chip gyártó esett ma az egyik legnagyobbat. Remélem Kína elkezd beraktározni fémekből tartva a további szankcióktól. Ez már szinte ingyen ezüst.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)