A Novo Nordisk pozitív eredményeket jelentett a STEP UP vizsgálatból, amely kimutatta, hogy a nagyobb dózisú Wegovy átlagosan 27,7%-os testsúlycsökkenést eredményezett a korai reagálóknál 72 hét után. Egy külön elemzés szerint a testsúlycsökkenés 84%-a a zsírtömegből származott, a zsigeri zsír több mint 30%-kal csökkent, és az izomfunkció megmaradt.
A Carl Zeiss Meditec költséget csökkent a kínai üzletágában felmerült problémák miatt, és olyan megtakarításokat tervez, amelyek a következő három évben világszerte akár 1000 munkahelyet is érinthetnek, hogy a 2028/29-es pénzügyi évig évente több mint 200 millió euróval javítsák bevételeiket. A második negyedévben az értékesítés és a nyereség visszaesését követően az SDax-on jegyzett vállalat az egész évre 2,15 és 2,2 milliárd euró közötti bevételre, valamint 8-10 százalékos korrigált haszonkulcsra számít.
mármint 45,nem? nekem ráér jövő héten is a 49:) azért kicsit bosszús vagyok mert pénteken amikor olvastam az írásod amiben soroltad,hogy mik lehetnek jók megnéztem a chartokat és a p911et meg a deliveryt néztem ki mára,csak mire gép elé értem a deli 8,5%on volt így nem azt vettem. kösz a tippeket.
Én állandóan. 190 dolláros fej-vállat látok benne, ugyanakkor nemrég nagy pánik volt a háború miatt, és nem esett lejjebb ennél a 450es támasznál. A fő kérdés, hogy elveszti-e, szerintem igen. De ha megindul felfelé, meg tudom változtatni a véleményem.
Adidas holnap betolti a rést lehet. Akit érdekel. Brutális mennyiségű jó hír, az ár ugyanaz mint 2022 q1. Árbevétel kb 30% magasabb. 300m állítólag Trump papa is visszafizet. Egy próbát lehet, hogy meger.
azt nem is néztem csak a tavaly áprilisi rést ami 49,91 nél van és a fej-váll is oda mutat ebből kalkuláltam. akkor elsőre várjuk a 46ot. delinél biztosabb a mai kitörés.
Eurós részvények vitasarok