Technikailag tök jól mutatna, ha innen egy dupla aljat formázva kilőne, de én most rendkívül gyengének érzem. Rendesen túladott, de ez HF-nél nem ritka. Tartom, amit a múltkor mondtam, akkor mozdul jelentősebbet felfelé, ha shortzárás lesz, ami bármelyik pillanatban jöhet, addig pedig 5 alja.
Vonovia Nem szeretném rombolni a lelkesedést, de már tegnap is gyanús volt, hogy éppen 26,24-nél fordult. Főként azért, mert tegnap is elsőre 26,25-re tettem az eladást, azonban tanulva a múlt hét péntekből gyorsan korrigáltam. Ma reggel 26,23-ról ismét 26 alá korrigált, de újra feléledt valamennyire. 15 percesen jól látszik. https://invst.ly/1dfrmy Ha nem lenne a múlt hét csütörök, akkor nekem ez ismét egy triple top lenne, de ez a 26,25 így is úgy is egy kisebb falnak látszik. Először ezt kellene leküzdeni, de némileg viccesen, ha már az Nvidia jó jelentése sem tudta megtolni az árfolyamot, akkor mi segíthet? :)
Miután leírtam elkezdett szépen emelkedni. 26,22-n viszont kidobtam. Kerestem egy kis pénzt az Erstének ismét. :D Most megint minden rózsaszínnek látszik odaát, szurkolok nektek, hogy maradjon a jó hangulat. ;)
köszönöm a véleményed! kíváncsian vároma folytatást, pár hét múlva okosabbak leszünk :) mármint a mostani állapothoz képest :D amúgy meg aaaaaa fene tudja mi jön :)
Inkább csak meggondolatlan. A 17 alatti első pakkod is elég nagy volt, vehetted volna több részletben, ahogy dip is mondja, de számomra teljesen érthetetlen volt a második hasonlóan nagy mennyiség ugyanazon az árszinten. Kellett volna tartalékolni arra az esetre, ha lejjebb megy. Nem a mostani szintre, mert ez még semmi, hanem 13-14-re vagy még lentebb, Ez így eléggé szerencsejáték, ahogy csináltad. Egyébként szerintem idővel lesz jobb is, ha én hasonló helyzetben lennék megpróbálnám kevesebbet nézni, hogy a napi mozgások ne idegesítsenek. ;)
Eurós részvények vitasarok