Így van, ahogyan leírod!Köszönöm mindenkinek a kedves sorait, hálából küldök egy fotót róluk. Itt még egy 2020. decemberi újság címlapján szerepelnek, a 4. kislány még nincsen rajta. Ő később -, 2023-ban született. https://ibb.co/qLDjKWKd
Én is idős leszek, mire a Bayer átviszi a 30-at szerintem. :) Gratulálok az unokákhoz! Biztos nem cserélnél senkivel, akinek csak felfelé mennek a pozíciói, de nincsenek gyerekei, unokái.
A tengerentúli és a keleti piacok esése miatt szinte biztos, hogy a mai nap pirossal kezdődik majd, és a tegnapinál jelentősebb mozgásokra lehet számítani. Legyetek résen.
Köszi - bevallom miután írtam, kb. rögtön bevásároltam egy kicsit belőle. Mi lenne a célárad mondjuk fél éves időtávon? ha historikusan nézem, már innen is benne lehet egy duplázás
Nagyjából minden más általam figyelt beállt reggel +-1-2%-ra és azóta egyhelyben topog. Elég uncsi, de gondolom az USA nyitás mozdít majd rajta egy kicsit. DAX közben csökken és már közelebb van az oldalazó csatorna aljához, mint tetejéhez.
Az összefüggés: írtam korábban (lehet nem ide), hogy már idős vagyok, nem is értek hozzá és abba szeretném hagyni a tőzsdézést, amit a 90-es évek vége felé kezdtem. Voltak nagy bukóim, de aztán mindíg helyre rázódtam. Összességében nyerőben vagyok, de a jövőben olyasmibe szeretném fektetni a pénzem ami elsősorban nem anyagi hasznot hoz, hanem örömömet lelem benne és élvezhetem a birtoklását. Nos ez a házvétel ennek ellent mondana ugyan, mert nem magamnak történne (nekünk a nejemmel elég jó helyen és elég megfelelő már régóta van), hanem a lányomékat lepném meg vele. Bár alaposan kistafíroztam őket, de az apai szív örökké a gyermekeiért dobog. Fiam is sínen van, de a lányomnak született 4 tündéri kislánya és bár van már két szép és jó ingatlanjuk, de méretileg kinőtték ezeket. Egy 250m²-es jó helyen lévő, 2000-ben épült házat nézegetett a lányom. Ha eladnám a részvényeimet, azt meg tudnám venni nekik.
Eurós részvények vitasarok