Nos, mivel a kezdés nem túl acélos, sajnos, most már a hetes gyertyát kell figyelni. Nem kell kapkodni, bár szerintem is jó a jelentés. Mint írtam a másikba az egész piacnak lehet egy másik olvasata is. Akkor a VNA sem lesz kivétel.
Adidas sztem kezd izgalmassá válni https://invst.ly/1d2gnu Rövid távon a 150 benne lehet tán... S hosszún a 100 alá benézés egy giga dupla aljra??? Hmmm..... :)
Ááá, nem vagyok :-) Bitcoint longra vettem, de nagyon drágán szálltam be, oszt azóta meg délnek tart, de nem félek tőle, meg fog az szaladni egyszer. Ethereum detto. A Solanát viszont nem fogom tartogatni, ha egyszer elmúlik majd a minusza, úgy fogom elhajítani, mintha sose lett volna :-)
Nem gondoltam, hogy ekkora crypto bro vagy. Én value investorként heti egynél többször nem veszek kriptós mémrészvényt. :) Igaz, a héten még nem vettem, de a múlt héten igen!
RSI szerint is túladott. Chuck Norris ma se hagyta hogy 25.5 alatt zárjon. Ha a jelentésben se jót, se rosszat nem mondanak, akkor holnap megindul felfelé. Értelemszerűen ha valami jót, akkor is.
Hát ez a lényege a bennfentesek figyelésének. A feltételezés, hogy ők tudnak valamit, amit mi nem. Eléggé túl volt húzva, 9 nap és jelent. Szerintem 28ig felpattan, ha eladnád.
Ahhoz képest hogy egész nap milyen szépen kapaszkodott vissza, a záró már nem lett túl acélos. A jelentést úgy várja mindenki mint a messiást, de a fokozott elvárás könnyen csalódásba csaphat át. Mivel mostanában más papíroknál rosszabb jelentésre is sokszor árfolyam emelkedés volt a reakció, nem tudom minek kellene történnie, hogy itt ne felfelé menjen holnap tovább, akár réssel. Viszont engem zavar, hogy nem érte el a 24-et, mert ez a 25 alja valahogy sehogy nem illik sehova a rajzomon. Remélhetőleg az én rajzom a rossz. :D Mérsékelten vagyok bizakodó én is, de holnap biztosan fog történni valami.
Eurós részvények vitasarok