Douglas új mélypontra ment, ami nem jó. €9.81 a következő támasz, talán ha csökkenő forgalommal esik addig, megfogja. Aki 11.x-en vette, annak nem szégyen elvágni itt a veszteséget. Mai conference call-on kísérletet se tettek a befektetők és az elemzők megnyugtatására, inkább riogattak. Ki akarják vezetni? Elvégre €26-on szórták az emberek fejére, ha 10 alá esik, és €13-at beajánlanak, feleannyiért visszaveszik, addigra már hedge fundok fogják tartani, akik örülni fognak a gyors 30-40-50% plusznak és megszavazzák. Puma jobban néz ki, talán áprilisban kitölti a rést. Bayer talán még a héten kitölti a friss rést, aki megbánta hogy vett, az egy 23.7-es eladást beállíthat. LVMH - kezdem megváltoztatni a véleményem, pénteken nagy forgalmú fordulós gyertya készült. Nem zárom ki hogy lemegy 500 alá, de szerintem nem mostanában, spekulatív jelleggel vehető, stoploss 585 Diageo ugyanez, csak stoploss 1980 Vonovia S4 support szintre ment, így a rajzom a tavaly tavaszi események másolatáról nem érvényes már.
Miért esik? Mert a tőzsde ilyen. Tavalya a TUI miért esett 30%-ot amikor Irán kilőtt 3 rakétát Izraelre? Miközben a legközelebbi TUI turista több mint 2000 km-re volt az érintett területtől? És még sorolhatnám a konkrét eseteket más részvényeknél is.
Ha minden annyira fasza, akkor mégis miért esik hosszú hetek óta egyfolytában? Aki erre nem tudja az ekzakt választ, az csak irkál itt, ahogyan én is! Maradjunk annyiban, hogy legjobb indulatod ellenére nem jött be amit gondoltál és nekem sem jött be!
A Vonovia jelentésben vártad a csontvázakat, abban pedig még egy csirkecsont sem volt. Ez a hír pedig mai, 1 hete nehéz lett volna belinkelni. Egyébként megnéztem és tényleg KFT.
Elég lett volna csupán ezt belinkelned a múlt hét elején! Megjegyzem, én jeleztem itt, hogy gondok vannak, de elhallgattattam a rengeteg pozitív célár áradat közepette! Azt is megírtam, hogy a csontvázak ki fognak hullani a polcokról! Ez még csak a kezdet, lesz még több is! Az elemzők célárai sajnos befogták a pofám! Részemről pihi benne jó ideig!
Na ez a másik érdekes dolog amire kiváncsi leszek. A klímacélok elérésére a zöldek kiharcoltak a jóváhagyásért cserébe 100mrd eurot. Rolf Buch a Vonovia CEO erről a conference callon azt mondta, hogy 35mrd-ról tudnak már ami építésre , épületkorszerűsítésre megy majd. Más konkrétum még nem ismert. Viszont kevés cégnek van No-ban szakembere az ilyen munkákra mivel az elmúlt években sok német építő cég becsődölt.Viszont a Vonoviának megvannak a szakemberei. Infrastruktúra fejlesztés? Konkrétan nincs elég szakember aki ezeket megcsinálja. Kiváncsi leszek a fegyvergyártásra is. Rheinmetall szerintem eddig is csúcsra volt járatva. Ok, hogy most rengeteg megrendelés lesz de tudni fog-e ennyivel többet gyártani? Honnan lesz rá kapacítás? És mennyi idő alatt? Erről megint Hofi jut az eszembe: - Tud úszni? -Nem. -És ha megfizetem? A piac viszont már beárazott mindent előre.
Ha a kamatok emelkednek, a gazdaság lassul. A befektetők a tőzsdéről a pénzt kivonják betétekbe, kötvényekbe stb. teszik. Ennyit még én is tudok. De egyetlen konkrét tőzsdei cég vonatkozásában történhetnek az általános piaci folyamatokkal teljesen ellentétes változások is. Ha pl holnap bejelentenék, hogy a Vonovia a német biztonsági, infrastruktúrális alapból kap 10 milliárd eurót, akkor senkit nem érdekelne, hogy mennyik a kötvény kamatok. Kilőne, mint a rakéta! 🚀
Ez már át lett itt többször beszélve. Az elemzők a céget értékelik nem pedig a cég aktuális árfolyamát. Azt pedig soha senki nem tudja, hogy egy árfolyamesésnek hol lesz az alja. Saját példám amivel végül szépen nyertem: amikor 2023. szeptemberében TUIt vettem 5,6-ért rá pár hétre leesett 4,36-ra (több mint 22% zuhanás pár nap alatt) pedig már 5,6-nál is agyon volt verve az árfolyam. 30 euros Vonovia árfolyamnál ez a zuhanás 23,4 alatti árfolyamot jelentene. Ha így nézem akkor optimista lehetek.
Én piaci áron tudok venni és eladni is. (Gondolom Ti szintén.) Meddig verik még le a piaci árat? Ez a kőltői kérdés! És 27-nél ki tudta, hogy leverik onnét is? A hírek meg elemzések amiket linkeltél abszolút nem erről szóltak. Most, hogy megy a pincébe nyilván egyre többeknek felkelti az érdeklődését és minél lejjebb sikerül valakinek venni, annál kevesebb a bukás kockázata.
És hogy még tovább fokozzam a kötvénykamat kérdést: a német kötvénykamatok európában viszonyítási pont. Mivel ez emelkedik ez emelni fogja a spanyol, olasz, francia kamatokat is amik már így is lassan a 4%-ot rugdossák alulról. Ha az ECB nem kezd kötvényt vásárolni, hogy lejjebb vigye a kamatokat akkor igencsak szenvedés lesz ezekben az országokban a finanszírozás.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy rengeteg német cégnek vannak nagy adósságai (VW, Mercedes, Bayer stb stb) amiket éppúgy érint az államkötvénykamat emelkedése de ezzel valahogy a piac nem foglalkozik.
A Vonovia hitelei nagyrészt fixáltak. Viszont évente 4-5mrd hitel jár le amit részban vagy egészben törleszt vagy újrafinanszíroz. Jelenleg az átlagos hitelköltség 1,9%. Jelenleg 4% körül tud újrafinanszírozni tehát a hitelkamat nő. Itt érdekes a 10 éves német államkötvénykamat mert ehhez igazodnak a hosszú kamatok. Ez a Merz csomag bejelentése előtt 2,4% volt most pedig 2,8%. A piac ezt reagálja túl. A kamatkülönbség jelenleg 0,4%. Ez az évi 4500mio hitelnél: 4500x0,004=18mio euro plussz költség . Ez részvényenként: 2,18 eurocent minusz. A vonovia normál árazása 15x körül lenne. 15x0,0218=0,327 euro minusz lenne. Ehelyett a piac leütötte kb. 6 euroval az árfolyamot azóta.
Eurós részvények vitasarok