Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 02. 15:58
Előzmény: #356  MANOPI
  Huuuuu,  ez a Nord és Nutex  "téma"  visszakapcsolt a fórumra  :-)       Hát,  én biztos  nem  cserélném át a DELTA  részvényeim azokra.      Persze,hogy  több a forgalmuk ha  átmennek oda  SZERENCSÉT próbálni. :-) Mert szerintem azokon inkább  csak a csoda segíthet, inkább mint a DELTA-n.   Ki-így-ki úgy. Kívánom a szerencsét.  Szép napot.              Azért még  konzultálnék  ezeken a Nutex-Nord-  DELTA  részvényeken %-san  akár év  végén.       Azok 16 ft.     DELTA  37 ft.          
Törölt felhasználó 2024. 02. 02. 14:20
Előzmény: #358  fiftififti
neked is sok sikert másban, 
amig más keres mi szivunk.....
csak visszakapják valahogy a delta banda,
akik ezt müvelték, részemröl egy nap sem fog kimaradni h kérjem 210ig,
ha sose lesz annyi akkor amig élek kérem, basszus csináltak egy olyan papirt amibe már semmit nem lehet csinálni, mintha nem is lenne....
fiftififti 2024. 02. 02. 14:09
Előzmény: #357  Törölt felhasználó
Így van, itt semmi tény nincs a kezünkben csak a totális bizonytalanság, plusz a cég szarba sem nézi részvényeseit, mintha nem is létezne, semmi tájékoztatás az égvilágon.
Ezért is van nagy félelmem iránta.
A napokban dobtam, már csak pár ezer darab van, szálltam át nordba, nutexbe, amixába.
Na, most lehet röhögni, de még azokban is nagyobb a forgalom és jobban lehet keresni, sőt nagy dolgok előtt állnak, majd figyeld csak meg 😉
Az égvilágon minden megy szépen fel, bux csúcsokat dönt itt meg totál érdektelenség, közöny, bizalmatlanság.
Minden kitörési próbálkozást azonnal vissza szorítanak óriási mennyiségekkel.
Persze valamikor erre is sor kerül, de hogy 210 , sőt 100 a büdös életben nem lesz arra mernék nagyban fogadni.
Kitartást a maradóknak ,nincs egyéb mint a bizonyos mosolyogva sétálás az idők végezetéig 😟
Törölt felhasználó 2024. 02. 02. 13:36
Előzmény: #356  MANOPI
Értelek, csak öt éve ezt várjuk és az idő is pénz, sőt.... plusz borzalom nézni h a többi megy, tudod a tőzsdén csak a tények számítanak minden más fikció és nekik 4ig,opus,app már ott a tény a kezükben, akinek deltája van semmi sincs a kezében..... 
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 02. 12:06
Előzmény: #355  Törölt felhasználó
  Egy  gondolat és KI-KAPCS  a mai napra.                                                                                                                          Próbálj  pozitívan gondolkodni.  Amilyen profin  levitték az árfolyamot olyan profik lesznek felfelé  is.    Előbb lesz ez 210 forint felett mint gondolnád.  :-)  :-)                                                                                                 Én  időnként  csak szembesítem őket a munkásságukkal  hátha  beleolvasnak a fórumokba.  :-)  :-)            Ha nem akkor  pedig  mások szembesülhetnek a tényekkel.  :-)   Csá.         Mosolyogj, úgy könnyebb.  :-)
Törölt felhasználó 2024. 02. 02. 12:00
Előzmény: #354  MANOPI
teljesen egyetértek, én most végképp lertörtem, ima megy részemröl, de amugy elengedtem, 
minden papír megy csak ez nem, ekkora mocskokat, mint ezek a deltások a föld nem hordott a hátán....ilyen kegyetlen, mocskosság nincs, h pont ez nem megy, de olyan durva a helyzet mára h forgalom sincs, magyarán valakinek kéne a pénz bármi okbol és szinte eladhatatlan, mert kötés sincs, jelenleg szar minden szempontbol sajnos, ami döbbenetes az a kegyetlenségük....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 02. 11:12
Előzmény: #349  MANOPI
  Érthetetlen !            65 000-es bux.  Tőzsdei  jó hangulat.  Ez pedig  lebetonozva árfolyamilag.   Most ez IT cég vagy Építőipari ??  :-)                                                                                                                                                         Na de tényleg..  Pénz megvan az akvizíciókhoz ,mire  várnak ?  Évek óta  figyelik a lehetséges "célpontokat"".  Tényleg  nem a DELTA  már  itt a  tulaj ?  Másra már nem igazán lehet gondolni.  Valamire ,valamiért  várni kell !!! ???   DE azért látható lehetne  ilyen-olyan  formában,hogy ez a DELTA  nem a 2019-es DELTA.   Sok-sok mindenben,mindennel  TÖBB !!!   Az árfolyama  pedig  majd az ötöde.                                         Idáig csak a DELTA-n  belül került be minden a DELTA Tech-be és a részvényekkel-árfolyammal csak cégen belül "kockáznak" 40 forint alatt.                                Ja és DRÁGA a Prémiumba kerülés  ?   A  sok-sok "támogatás" ,  hajókázás finanszírozása  helyett  inkább a CÉG ELŐREMENETELÉT  kellene finanszírozni.         Én GONDOLOM,hogy JÓ  cég ,még  jobb lesz,  210 forint felett is lesz atz ÁRFOLYAM, nincs ezzel gond , DE :azért 5 év után  már  kezdődhetne.   KÖSZÖNJÜK  !!!!!!!!!! 
Törölt felhasználó 2024. 02. 01. 15:32
Előzmény: #352  fiftififti
sajna megint inkább lefelé áll........ima, 
hol a cég?
37,1
fiftififti 2024. 02. 01. 12:46
Előzmény: #351  Törölt felhasználó
El tudom képzelni milyen jókat röhögnek az ima dolgon, beírásokon ,márpedig tuti hogy olvassák!!
Ha igazán el akarnák szedni még a kicsiktől akkor le tudnák verni akár 20-25 ft-ra is.
Ott néhány bepánikolt kisbüfi 35-38-as vételeiket is dobnák, jogosan félve a csődtől!!
Na de nem adok még tippeket, mert ezek még heccből is megcsinálják!!
Utolsó szemét gané egy cég ez is!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2024. 02. 01. 11:52
Előzmény: #350  MANOPI
teljesen igazat adok, 
most is arra várnak h szerencsétlen kicsiktől még hátha el tudják szedni, el tudnak szedni 1200 darabot? Röhej na, ne csináljuk már, ima indul...lásd lejjebb, 
az a baj h nem szimpatikus a cég, pedig jó ha szimpatikus valami, ahol a pénzed van, kinek szimpatikus cég a delta? Jó kérdés, na ezen kéne változtatni, meg az árfolyamon, a ketto akár össze is függhet....
imát nem feledni....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 01. 11:37
Előzmény: #349  MANOPI
  A  GLOSTER  így  ( is )  próbálja a cég  nevét  előtérbe helyezni  és a részvényesek érdekeit védeni, képviselni.      A DELTA is megtehetné.        Elnézést,hogy másik cég  nevével példálózok.  Boldogabban szajkóznám a DELTA nevet.                        MI RÉSZVÉNYESEK  ugyancsak  kitől  várhatnánk  el ha nem a  BÉT -en  lévő DELTA  Technologies nyrt-től   amely   cég  RÉSZVÉNYESEI  vagyunk ?      2019-ben  megfeleltünk a DELTA  részére a BÉT-re  jövetelkor,  ( hogy bizonyos emberek eladhassák a részvényeiket,  NEM VÁD  és tény , csak gondolat )   OKÉ. Megtörtént,kibírtuk, DE :  azért  5 év után  "szabaddá"  tehetnék a kisbefektetőket,részvényeseket.  Elnézést kérek,hogy többesszámban írtam.  
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 01. 11:19
Előzmény: #293  MANOPI
   Reklám !                 Fektess a jövőbe  !!!       Vegyél  részt a a jövő technológiai forradalmában !                          A  hazai tőzsde  nemzetközi növekedési  sztorija a BÉT standard kategóriájában kereskedhető.   BÉT emblémával  ellátva.    GLOSTER  REKLÁM  !!!!!!!!!!!!                                                                                                    Gondolom, gondoljuk.  A DELTA  részéről  nem lenne  kifizetődőbb  ha  ilyen  reklámokba  ölné  a  pénzt hajókázások  elősegítése  helyett  ?????                                                                                                                         Végül is  mindegy,  csak  leírtam.                                                                                                                                    Tetszik,hogy  2  nap  kicsiny emelkedése  után  nem  jelentek meg  új  "kalandorok"   (  Tehát  nem kalandorok vették ) .   Elképzelhető , hogy a tényezők   kezdték  el  venni.  Lassan, okosan.  Nekem  valamiért  ez az érzésem.  Remélhetőleg  ma   5-10  perces  (  így  csinálták a napokban )   vásárlással  átlökik  a  39 forinton és  mondjuk  38,7-en  zár.  Így terveztem a  mai  napot.  :-)
Törölt felhasználó 2024. 02. 01. 10:29
Előzmény: #347  Törölt felhasználó
forgalom kéne.....
Törölt felhasználó 2024. 02. 01. 10:28
Előzmény: #346  Törölt felhasználó
ki van száradva a könyv: nincs eladó 38 alatt pl
Törölt felhasználó 2024. 02. 01. 10:27
szinte nulla forgalom újfent, kevés, ezért ima ment és megy, csatlakozzatok, lásd lejjebb,
ami új fejlemény h ki van száradva a könyv, akár fordulat is jöhet, jöjjön....
Törölt felhasználó 2024. 01. 31. 14:25
érdekes mozgás, könyv, rengeteg eladó, de lejjebb se adják, ujabb szopatás v valami más?
fiftififti 2024. 01. 31. 10:00
Előzmény: #343  Törölt felhasználó
Biztos fel van függesztve 😃
Ma valami nagy dolog történik.
Árfolyamot semmilyen szinten nem befolyásoló közzététel miatt, 
bizalom és érdeklődés hiányában nincs kötés a delta részvényével😃
Törölt felhasználó 2024. 01. 31. 09:40
nincs kötés, 
ima viszont volt ma is, csatlakozzatok, lásd lejjebb....
fiftififti 2024. 01. 30. 15:08
Előzmény: törölt hozzászólás
Nagyon szemét egy társaság a felügyeleti szervekkel együtt.
Bezzeg a kisbüfit meg tudták büntetni amikor bedobta egyben nagy tételét eladásra, mert elege lett már valamelyik papírból. ötmillás bűnti egyből kiment 😟
Törölt felhasználó 2024. 01. 30. 14:39
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek