Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 05. 16:10
Előzmény: #397  ikon
  Még egyszer megkérlek, ÍRJ a DELTA részvényről.  Nekem eszembe sem jut írni mondjuk a NUTEX vagy NORD. fórumra,mert nincs és hát minek is "provokálnám "  azt ott szerencsét próbálókat.                                  Na ombre  akkor neked a logikáról.       Mondjuk 40  forintról  szerinted nullázna a DELTA  akkor mondjuk elbukom kb 100 millió forintot.  DE:  HA elmegy 200  forintig akkor  több mint  500 milliónál lennék.  Nekem megéri kockáztatni ( egyébként is az pénzem kockáztatok,közöd hozzá , na az egy 0 !!!!!  )                            Szóval légy  ember és  a fórumra a DELTA cég-ről írj.  Nincs kedvem ilyen párbeszédekhez.                             BESZÉLJÜNK A DELTA jövőjéről.  Elképzelésed  ????   KÖSZÖNÖM !
kockaveto1
kockaveto1 2024. 02. 05. 14:50
Előzmény: #384  ikon
nem volt annyi az ath delta alatt, sőt.., hanem a delta ezen sz áron elszámolva költözött be. Ez alapján a várakozás.
Törölt felhasználó 2024. 02. 05. 12:17
az biztos h óriási csalódás a delta, bármi is lesz, azt látjuk ami volt, nyilván Manopi se ezt várta, eddig aki ebbe fektetett hatalmas vesztes ez tény, a jövő meg ki tudja, évek óta megy h jó lesz, sőt öt éve. 
Érthetetlen az egész valahol, mert pont h nincs feldicsérve a delta, a legutáltabb papír, a csődösök mind fel voltak dicsérve, lásd a beírt célár ottnál, mondjuk itt is volt 210, de itt szinte a cég is szarozza  illetve semmi pozitív nem jön sehonnan, kérdés mit csinálnak ezzel a sok papírral? A válaszra várunk....Addig is részemről ima h kapják vissza triplán azt a sok szart amit nekünk okoztak azok, akik ebbe benne voltak, vannak öt éve, kapják vissza bőven, 210-ig részemről mindennap megy, csatlakozzatok ti is.....
ikon
ikon 2024. 02. 05. 11:29
Előzmény: #394  MANOPI
igazad van, lefelé kisebb a tér, csak nullázni tudsz. ezt a logikát ombre :D
ikon
ikon 2024. 02. 05. 11:28
Előzmény: #395  Donqatto
az AMD-t sosem temettem volna, arról tudom mit csinál, és bár az Intel mindig lenyomta, sőt sztem ma is, de a  gamerek nagy kedvence, pár dologban jobb. a delta nem tűnik még cégnek sem, nemhogy komolynak. hidd el, végigjártam ezeket a kis csaló papírokat kezdőként, nem mind, de jó pár megvolt, a Genesis is, azon kivételesen nagyon durván sokat kerestem, pár hét alatt 3,5 misi körül, de akkor kezdtem csak utánanézni, kik is a tulajdonosok, mikor megláttam Rényi nevét, azonnal dobtam. Ez nem biztos h tönkre fog menni, de ha valami 5-6 éve folyamatosan esik, abban nincs bizalmam, a tulajokra pedig még a macskámat sem bíznám, héha kilő, aztán megint fél évig csorog le, ez tipikus
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 05. 10:49
Előzmény: #393  ikon
Tudom azt hiszed, ha valaminek a padlón van az árfolyama, azt hiszed tönkre fog menni...tudod 10 éve kb. az AMD is 2 dollár alatt mozgott...biztos azt is halálra ítélted volna...tudom nagyon más szitu...én sem gondolom, hogy itt lesz 100x-zás...én egy duplára utazok csak :D
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 05. 10:46
Előzmény: #393  ikon
   Látod  !!!!!    Írtad , a  jövőt  nem látod.  :-)   FELFELÉ  nagyobb a tér.  Lefelé csak 37-38 ft.  Felfelé  ............................      Hát épp ezért felesleges itt írni  azt amit írsz.       Tényleg  inkább olvass egy jó könyvet,  itt leginkább olyanok vannak akik ÉRDEKELTEK a DELTA részvényben.  NE kínozd magad.  KÖSZÖNJÜK ! 
.   
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:40
Előzmény: #391  MANOPI
"Írnál  valamit a cégről, jövőjéről?" nem, tech alapon kereskedem, a jövőt pedig nem látom, bár az árfolyamot nézve hát legalábbis bizonytalan, ha van egyáltalán
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:36
Előzmény: #389  fiftififti
nem szabad mkb-ra vagy más elemző cégre hallgatni, ha jó nagy nyerőben vagy, és technikaiban nem vagy otthon, azt javaslom, max 10%ot engedj vissza, de persze ez egyéni, mivel elég volatilis, ha bírod a kockázatot, 15-öt, de többet semmiképp
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 05. 10:33
Előzmény: #378  ikon
   Huuu,  unatkozol.  Akkor  miért nem olvasol egy jó könyvet  ?                                                                                KI  az a  ........................   aki unalmában egy általa  lenézett  részvényről olvas fórumot ?  Van baj,nagy  a  baj   !     Írnál  valamit a cégről, jövőjéről  ? KÖSZÖNJÜK.     Szóval ne a másik fórumozót  kóstolgassuk,  írjunk a DELTA-ról.   Épp tegnap  írtam erről.  
?  
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:33
Előzmény: #388  Donqatto
ok, ez korrekt
fiftififti 2024. 02. 05. 10:31
Ott1 nél is volt célár meghatározás mkb részéről 275 ft körül.
Aztán néhány hét múlva 147 ft-nál
(Nem 10-20 ft-nál) a visszatérés lehetősége nélkül ,pillanat alatt felfüggesztették a papírt mondvacsinált indokokra hivatkozva😲
Na ez volt egy aljas, piszkos, szemét munka ,amihez sok felügyeleti szerv is közreműködött!!!
Mint korábban írtam, itt is tartok ilyen helyzettől, ezért van már csak mutatóba pár 1000 darabom.
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 05. 10:30
Előzmény: #387  ikon
Ha 31 nem fogja meg akkor baj van szerintem 
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:29
Előzmény: #386  Donqatto
te kezdted a sértegetést, de ok, tekintsünk el tőle. lehet h itt aljat fogott, de ha nem, hol dobnád? itt a lényeg
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 05. 10:25
Nem vagyok cica és én is mindenkinek mondtam 100 fölött, hogy adja el...ki is vagyok tiltva a delta szektából...de úgy látom, hogy itt már aljat fogott...egy ideje figyelem ezt is...illetve nekem te ne mondd meg, hogy tőzsdézzek e vagy sem, bohóc XD
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:22
Előzmény: #383  fiftififti
én is ezt kérdeztem, tudod miket válaszolt? hogy nem akarja a csoporttársakat cserbenhagyni, hisz sokukkal jóban lett, de valójában sosem volt se célára, se kiszállási stratégiája, meg gondolom azt hitte, felmegy majd 1000-re is. a probléma az, ott sem szállt volna ki
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:20
Előzmény: #382  Donqatto
nem böfögök cica, sejtem h. ath lehetett, de ha azt hiszed, ez bármire is garancia, vagy a vezetőség ígérgetése, semmi helyed a tőzsdén amíg ezt ki nem növöd
fiftififti 2024. 02. 05. 10:19
Előzmény: #378  ikon
Azért hidd el seggemben volt a babszem amikor ősszel kidobtam közel 400000 darabot.
Volt nem kis félelmenm hogy na most fog elindulni, de utólag kiderült nagyon jó döntés volt váltani, és jó pár milliót be tudtam húzni ,realizálni más papíron 👍
Hangsúlyozom, mindig utólag okos az ember!!
Viszont tényleg én sem tudom elképzelni, akinek van a pár forintról az miért nem realizált bőven száz felett, miért nem elég 20 x 30 X os haszon??
Anno nekem is volt 10 ft alattról, de 30-40 körül kidobtam aztán visszavettem, satöbbi.
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 05. 10:17
Előzmény: #379  ikon
Nagyon úgy látom, hogy fingod nincs a részvényről, ha azt se tudod mit jelent itt a 210...én most kezdtem el venni, jelenleg 46k van és többet majd akkor veszek, ha lesz valami hír...
A 210-nek meg nézz utána, ha már ide jársz böfögni 
ikon
ikon 2024. 02. 05. 10:15
Előzmény: #377  Qwertzuio
igen, ilyesmi, bár a kispapírok ilyenek, kerülni őket jó messziről, de te vagy az 1. aki legalább megemlíti a stopot

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók