Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Elnézést kérek tőled, őszintén!! Nem akartalak megbántani, és deltában levő hitedet mocskolni. Én nagyot csalódtam benne, és emiatt végtelen a dühöm😟 Amúgy tisztelem kitartásod, és kívánom mihamarabb kamatozzon bőven elkötelezettséged a papír iránt!! Ide, erre a topikra nem írok többet, különösen így papír nélkül, de tuti valamikor vissza térek, (hisz nekem ősidők óta volt)és akkor talán pozitívan tudok nyilatkozni a papírról. További sok sikert, szerencsét, kitartást 👍👍
DELTA-ról amiért van a fórum. Én az elkövetkezendő hetekben hónapokban változásokat várok a DELTA környékén. Egy személyes már megtörtént, A DELTA group zrt-ből minden átpakolva. Kamatozó részvények megvannak ( akvikra ) , bevezetésük várható az XTEND parkettre. Mint már sokszor fejtegettem : Itt ha beindul a történet akkor folyamatos híreket várok. Várom például,hogy majd az utána következő akvik milyen formában kerülnek be a DELTA-ba. Ennek akadálya nem lehet , biztosíték rá a Kormány bankja és a sok magán tőke alap sok-sok NER közeli milliárdos. Mint mindenhol , itt az IT piacán is uralkodni fognak, akarnak: Szomorú ,de ez van. Elképzelhető,hogy Vidra már ehhez nem adja a nevét. Majd megtudjuk szerintem az elkövetkezendő hónapokban, hogy mi is van ,lesz a DELTA elkövetkezendő időszakában. Szerintem tévúton jár aki azt hiszi,hogy ennyi volt a DELTA története. Amit várunk az még el sem kezdődött. Azért építem itt a bázisom. Ha benézem, hát az az én gondom,problémám. Ennyi.
Én ide a DELTA cégről és árfolyamról írok. Ha neked ettől a viselkedéstől nagyobb lesz az egód akkor csináld és ha több lesz a pénzed. Én erre nem pazarlok energiát. A céggel foglalkozom és teszem amit jónak látok a jövővel kapcsolatban.
Én nem minősítelek,nem érdekel mit veszel,milyen a számlád egyenlege. Van véleményem a DELTA-ról,leírom. Nem harcolok én itt papír nélküli fórumozókkal. NEM írogatok Nutex fórumra- nord fórumra ,mert nincs olyan papírom. Nem gusztustalankodok ott. Kérlek írj a DELTA cég jövőjéről ha van gondolatod. Használd arra a fórumot amire való. Egyébként semmi bajom veled és a kereskedéseddel. Sziaaa. :-)
Törölt felhasználó2024. 03. 02. 10:09
Itt bármi lehet, senki nem tudja biztosan mi lesz itt, ami azért baj, mert nem arrol volt szó h itt bármi lehet, hanem arról volt szó h egy jó kis IT cég lesz minimum 210 forintos részvény áron, na most eltelt 5 év és iszonyú kemény, stresszes évek utan 37 kb 170ről......ma is ment az ima részemről h visszakapják ezt az öt évet, azok akik ezt tették.......
Basszus, tényleg nem lehetsz ilyen szemellenzős ,elvakult, megvezetett😲 Hát nem látod itt a süllyedő hajót hagyják el nagy tulajok is, hogy átadják helyüket a következő rablónak!! Neres nagyvezető jön 😲😲?? Az tényleg felhúzza árfolyamot talán 60 ft-ra, aztán kuka🤔?
Ledöbbentem, bár nem tudjuk nekünk mikor mi lesz jó. 2021 őszén a hajón beszélgettem vele. Írtam akkor,hogy kulturált ,intelligens ember,emberek, kaptam érte rendesen. Utólag belegondolva .................... Viszont még most is úgy gondolom,hogy kilógott a személye ( pozitív ) a társaságból. Gondolva a jelenre : Miért távozott ? Esetleg nem tetszik neki a társaság INKORREKTSÉGE a DELTA tevékenysége körül. Vagy : Jön a BÁB a valós "tulaj" megrendelésére. Nem hinném,hogy jobb helyet kapott. biztos kapnak ezek fizut rendes. Gondolom,mert múltkor amikor részvényt kaptak fizetés gyanánt akkor a darabszámot átszámítva ezek a vezetők 3-5 millió forintot kapnak havonta SZERINTEM . Nem örülök,de nem tudhatjuk,hogy számunkra mikor jön az indulás. Lehet,hogy pont most ha esetleg NER-es vezető jön. Várom a hetekben, napokban az akvi bejelentéseket.
de mi a faszért nem tudnak ezek öt éve egy normális momentumot, bármit normálisan összehozni, ilyen készakarva se lehetséges.....mi a fasz ez az egész már tényleg....
Ide hatalmas forgalom kéne és valamilyen nagy pozitiv bejelentes egymás után, ezek nélkül csak a vergődés ment és megy...... Részemről ma is ment az ima.... Lásd lentebb.....
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)