Szia, megkérdezhetem, hogy az eredeti Bux/hati topikunkba miért nem írsz? Látom érdekel a téma, mert fél év után felkutatod ezt a topikot saját írásod után, de oda nem írogatsz? Valami nem tetszik ott?
Beszakad-e a BUX is a nagyok után ??? "Soros György alapja bejelentette az amerikai tőzsdefelügyeletnek,
hogy a harmadik negyedévben eladta összes Facebook részvényét, és
nagymértékben csökkentette a birtokában lévő Netflix és Goldman Sachs
részvények mennyiségét is.A döntés bölcs volt, miután a piac
egésze október elején tetőzött (a három érintett részvény már korábban,
de a harmadik negyedévben), és azóta igen kiadós zuhanás zajlott: a
Facebook 20, a Goldman 15, a Netflix pedig 29 százalékot vesztett
szeptember végi értékéből. Nincs mese: miközben sok ország és politikai
erő számára Soros György a fő mumus, alapkezelői, befektetői képességei
még 88 éves korában is kimagaslóak."
Ebben a hangulatban ( még egy kis ideig ) vitézkedni próbálnak a befektetők a hazai parketten .... ( akik még nem éltek át igazi esést ) És mit vesznek ? hm : minden olvasó láthatja a kötés listájában .......
Erste kommentár : ( elesett az általuk vélt támasz ...... ) A BUX index esetében az árfolyam az emelkedő trendcsatorna aljára esett. Nem sokkal ez alatt a találunk egy támaszszintet 38.593 pontnál. Ennek nem kellene elesnie. A DAX index esetében a korábbi mélypont 12.200 környékén van. Ha az RSI-re vagy az MACD indikátorra nézünk, akkor eléggé túladottnak tűnik az index, ami amúgy hulla gyenge (a leggyengébb az itt tárgyaltak közül)
Holnap nehéz lesz leszállni a vonatról -:) Akinek még nem volt ilyenben része : olyan , mintha nem férnél ki az ajtón ...... ( túl szűk az ajtó ilyenkor -:)0 )
Ha az Opus újra 43Ft lesz akkor ott màr nem venni kell, hanem menekülni! Az akkora esés, hogy kb azzal magyarázható hogy bukták a választást vagy ML is lelépett
nyilvan nem a felspekazott papirokra ertem kb mint amikor addig gargarizal egy korty sorrel hogy mar orran-fulen habzik kifele - altalanossagban az egyik nagy rakfene a tulajdonlasos/tulajdonosi iszapbirkozas
az arra ugrott be nekem, hogy a futura liberalis szinezetunek latszik - ahogy elnezegettem azt meg hogy a liberalisok nagy varazslo klubot alkotnak nem kell bizonygatni ezt a lehetoseget oltja ki viszont a jelenlegi kormany igy ez most csak fikcio /ezt arra irtam, hogyha mozgatnak az milyen alapon/iranyba tortenhetne
Mi alapján ér 300-at? Messze nem ér annyit, még ha átlagolnak is felfelé a magasabb áron lejegyzettekkel. Ha reálisan nézed akkor ér mondjuk 175-öt, de mivel tele van kockázattal, ami a politikaitól, az egyszemélyes vezetésen át egy rakás reális veszélyt jelent, ezért normális időkbe meg is illene diszkontálni ezekkel a reális veszélyekkel, így reálisan 100Ft környékén kellene forognia. Ettől még mehet ezerig is, de ez csak itt és most, a 2018-as magyar valóságban lehetséges és valószínű.
★BUX 2018 részvények, határidő. Tippek!★