"szumma bevetel 3700 kiadas 1400 ez egy szolid kinti mercevel merve az elethez ez a minimum ------- bezony odairtam Kinti mercevel merve minimum -------- megtakaritas semmi zero" --------- Hathornak irtam patt hellyzetben vannak elszaladtak a lakasarak itthon visszajonni maceras lenne ---------- szolid nyomor, vs "viszont szepen megelnek belole es eszuk agaban sincs visszajonni ---------- itthon rosszabul elnenek 2 helyi fizubol mint Becsben ------- Hát na. ------- nincs itt semmi ellentmondas mindent osszevetve iskolazottsag munkatapasztalat vagyoni helyzetet figyelembe veve nekik kint most jobb
"szumma bevetel 3700 kiadas 1400 ez egy szolid kinti mercevel merve az elethez ez a minimum megtakaritas semmi zero" szolid nyomor, vs "viszont szepen megelnek belole es eszuk agaban sincs visszajonni elvannak mint a befott allandoan utazgatnak " Hát na.
Én tényleg várom Nektek is jó legyen, nekem eddig is jó volt terveim szerint ezután is, mert igazodok majd hozzá. Ez a búbánat ami itt ment mióta megnyitottam a topikot az Állampapírosokra ha elmúlik, még jobb lesz. Én is várom, nem vagyok ellene. Lássuk a pozitív jövőt, a nép, a köz és a fórum jobbra fordulását. ✌️👍👏 Ezzel a kívánsággal búcsuzom. Üdv
3,5 éve vett valaki PMÁP-ot, a mindenkori kamatból is állampapírt, akkor az akkori 100 eurója mára kb 180-185 euró. Biztos volt más jobb lehetőség is, de ez így visszanézve elég jó.
Én is tudnám illetni a saját feleségét bántalmazó elvált embert, aki lebohócoz minden embert az utcán, meg nem tud vele senki beszélni, mert azonnal tamad, nem hagyja szohoz jutni, agresszí, arogáns, nárcisztikus. De nem fogja az ellenzék elnevezni semminek. Az agresszívitás nem ezen az oldalon van, hanem a pedofideszezőknél, ahogy eddig is. A lázadás, borogatás, fenyegetés. Itt is ez ment mindig a fórumon. Üldözöttek lettünk mindig Állampapírosok. Mi nem fogunk üldözni, tovabbi békés országra és szabadságra vágyunk. Agresszív emberek intézzék magukat és családjukat
A hetes chartot értelmezd. A forint jelentős gyengülésbe volt 2025-ig. 2025-ben még volt 415-417 forintos árfolyamon is. 2025. Január végétől kezdték el venni a befektetők és a trendtörés 2025 őszén történt meg. Innentől kezdve erősödött a várakozás a kormány leváltására és ez indította el a forintot.
Amúgy legyen szebb jövönk ezzel a nagyszerű emberrel, mindenkinek ez az érdeke, kívánom jöjjön be a megváltó szerepe :) Drukkolok. Én nem vagyok ellene, mint ahogy Pedofideszezett az ellenzék. Legyen mindenkinek jó, teljesüljön a Nèp akarat. Jöjjön a kánaán. Legalabb akik maradnak, azoknak jobb lesz
Mondjuk jó hogy most megnéztem a chartot, be is értünk célzónába rajta. 350-360 volt a cèl Dollár 300-305 Minden további forint ajándék nekem és a népnek. Hogy minek köszönhető? Elarulom, már 2000es évek elején is adtam el dollárt 300as szinten, 25 évvel később is ugyanott vagyunk. Ez nem Magyar Péter miatt van húszon éve, azt jobb ha megtudja a nép! Most az elmúlt 5munkanapban fogható rá, hogy hozzá segítette a tovàbbi Huf erőt. 25évig egyhelyben állni dollárban nem nagy érdem, de most beértünk a zónába, lehet figyelni
A 434-es csúcsban mekkora szerepe volt a körülményeknek versus Matolcsy hülyeségének? Miért nálunk volt kiemelkedően a legnagyobb infláció 2022-23-ban? A választás napja előtti 377-ben mekkora szerepe volt a körülményeknek(Irán) a várakozásoknak (bukik a Fidesz) és Vargának? A 377 vs 361-ben mekkora szerepe van a Tisza 2/3-nak? Ezekre próbálj válaszolni, hogy összeálljon a kép.
Magyar Állampapír tulajok