Amíg itt az x-tendben van, addig ebbe semmi nem árazódik be. Egyik héten felszúrhat akár 20-ig, másik héten lehet már újra 10 alatt lesz, mint ahogyan felment múltkor 13-ra, aztán vissza 7 környékére. Bizonyos bróker körök kedvelt szórakozó helye.
Sajnos ezt a Vas megyei azbeszt szennyezést olvasva lesz munkája a cégnek a semlegesîtésére ha bevonják őket és ezt sajnàlatként írom nem mint részvényes. Több céget is tudnék mondani akik jó hírekre nem emelkednek sőt volt hogy estek. De ezek idővel beàrazódnak. Türelem...
A tőzsdei bevezetéskor azt gondoltam jó lehet ez a részvény, a hulladékban és a körforgásos gazdaságban nagy lehetőségek vannak, és szükségesek is. De ahogy egyesek ide oda rángatják a papírt úgy én is kénytelen vagyok ezt lekövetni. Röviden ennyi…
Szerintem meg miért ne mennénk! A tegnapi kurva jó bejelentéssel mi a helyzet? Ugyanott vagyunk, mintha semmi nem történt volna. A hír nélkül is itt voltunk, vagy nem? Ez egyenlőre egy szar, spekulatív részvény a tőzsde előszobájából. Nekem is van belőle, poziból írogatok. Ami hülyeségeket itt a topikban összehordtak róla, már fáj!
Szóval nem mondták hogy lesz, a megszavazás mást jelent, de még nem bírtad megérteni eddig.Az általad inkorrektnek nevezett kommunikáció az inkább példás a magyar piacon.! Ennek a töredékével mondjuk az appeninn a duplájára lenne árazva. Van még mit tanulnod...ne fárasszuk egymást!
VERTIKAL Group Nyrt.