Ez az ország, társadalom, nép remélem nem ússza meg a váltást egykönnyen - amire amúgy nem vennék mérget. Igenis remélem hogy lesz következménye a nép választásának: 16 évig megszavazta ezt a csapatot, szóval remélem jön az gazdasági, társadalmi összeroppanás, a szegénység, egy kis belháború, lámpavasazás, puk-puk, ilyesmi. A tettek el kell hogy elnyerjék a jutalmukat. Nyilván ebben az esetben lesznek ártatlan áldozatok is. Hát ez van. Viszont az is lehet, hogy ez a "társadalom" már végérvényesen elhülyült és semmiből sem tanul. Ebben az esetben bármit és mindent megérdemel ez az ország.
A tétjeimet megtettem. A befektetéseim 0% kötődik magyarországhoz, forintban kb annyim van hogy a következő 'fizetésig' kihúzzam. 12 éve nincs bevételem magyarországról, nincs ügyfelem, nincs semmim. Vélhetően már nem is lesz. Csak fizikailag tartózkodunk itt. Elfogadom az elvonásokat (sápok) és nem is várok cserébe már semmit. Azt megoldom saját hatáskörben - pedig ez nem helyes, de hát mit tudok tenni. Persze igyekszem kompenzálni és eltettem a babavárót, csed-gyed-gyes-mittudoménmiket - bár Így is a többszörösét fizetem be. Nyilván a gyerekkérdés jókérdés, ez könnyen motiválhat arra, hogy szedjem a sátorfánkat és Ausztria, Svájc vagy kb bármelyik általam választott ország legyek fizikailag is.
Egyébként a környezetemben az, aki 4-8-12-20 éve fideszes volt, az most is az. Értelmes, értelmiségi, képzett, dolgos, becsületes emberek. Nem vagyok optimista.
A tétjeimet megtettem. A befektetéseim 0% kötődik magyarországhoz, forintban kb annyim van hogy a következő 'fizetésig' kihúzzam. 12 éve nincs bevételem magyarországról, nincs ügyfelem, nincs semmim. Vélhetően már nem is lesz. Csak fizikailag tartózkodunk itt. Elfogadom az elvonásokat (sápok) és nem is várok cserébe már semmit. Azt megoldom saját hatáskörben - pedig ez nem helyes, de hát mit tudok tenni. Persze igyekszem kompenzálni és eltettem a babavárót, csed-gyed-gyes-mittudoménmiket - bár Így is a többszörösét fizetem be. Nyilván a gyerekkérdés jókérdés, ez könnyen motiválhat arra, hogy szedjem a sátorfánkat és Ausztria, Svájc vagy kb bármelyik általam választott ország legyek fizikailag is.
Egyébként a környezetemben az, aki 4-8-12-20 éve fideszes volt, az most is az. Értelmes, értelmiségi, képzett, dolgos, becsületes emberek. Nem vagyok optimista.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!