Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ebből ahogy eddig kinéz, én egyelőre semmilyen ugrást nem látok. Nem mellesleg akár újabb 2000 pontos esés is jöhet a TA képe alapján: https://invst.ly/11iky4
OTP daytrade Nincs erdemi valtozas, csinalja a harmadik a-b-c alakzatot. A target marad a 13.400 sav. . Az viszont erdekes, hogy az utolso 10 napban fokozatosan szinkronizalodott az NDX 15-60min chartjaval. Most mar 3-4 napja teljesen egymas masolatai. Ugyhogy lehet az FF-ben nezni a daytrade chartokat NDX/SPY, az most jo lesz az OTP-re is. (ha meg az USA-ban kormanyzati shuitdown lesz, netan hetekig, akkor OTP ugyanazt fogja masolni?) . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230926v02xq4a11.jpeg
Varod 13600 ra a mostani hullam kereteben ? Ez szerinted a korrekcio vege vagy csak egy felkorr ? Esetleg szerinted eshetunk meg a mostani impulzus kereteben 12500 ig vagy az ala ? Es utana indul meg a felkorr ?
Az OTP financial ceg, a kotveny financial instrument, tehat elfogadhato eszkoz a kilatas becsleshez. A MOL nyersanyag (olaj) ceg, nem financial hasonlat, hanem olajos hasonlat kell a kilatas becsleshez. Pl. Brent, Exxon, Shell, Eni.
Jó napot,egyenlőra a java prgramom nem jó... telepíteni kell a gépet,majd megnézem,teszek be grafikont.- Lényeg,az a jó,ha ma 13K felett tud zárni. De az oldalazás előtt leküldhetik a 12500 támaszig,ott sok stop aktiválódhat,ami további leszúráshoz vezet.- TL-magas tőkeáttételő certivel óvatosan még!
megakadt a szemem ezen,miért 10700-ről számítod az emelkedést?én azt sehol sem találom. 2023 március közepén volt egy 8940-es alj,igaz leszúrás,de még aznap sokkal feljebb zárt.Én azt tartanám a mostani hullám végének 14770-nél. kb 60% emelkedés
Törölt felhasználó2023. 09. 24. 16:38
Utólag elő lehet keresni a legjobb alternatívákat, csak éppen semmire nem jó, semmi értelme nincs!
Hát ilyen egyszerű a tőzsde és annak a végzete! Bár azóta a Spy +450% emelkedésben, mert rossz neki. No persze ha valaki szereti agyontekerni a logikát, akkor az soha, de soha nem jön be. De pánik az OK!
A Bond piac es a reszveny piac versenyeznek egymassal az invesztorok penzeert. Azt probaltam leirni, hogy a Bond piac mennyire lett olcsobb eddig, mint volt 3 eve. Szerte a vilagban. Ehhez kepest az OTP 2 ev alatt 19.6k--> 13k esett eddig, ez sokkal kevesebb mint HU kotvenyek ara kb. 60-70% relativ esese. (Az OTP arfolyam azert (is) volt olyan extrem magas, mert nemregiben a magyar kotvenyek 2% extrem alacsony hozama miatt a kotvenyek arai is relative nagyon magasak voltak) . De most ? a kotvenyek olcsosaga vonzza a penzt oda, (veszik is a magyar diszkont papirokat) , es tudhato hogy a penzt az okos invesztor altalaban az olcso eszkozokbe szereti befektetni. Idovel a draga eszkozekbol atmegy oda, ahol biztosabb es tobb a hozam. Az a kerdes, hogy mennyi ido kell erre? . A folyamat meeg csak eppen elkezdodott. Van eddig kb. 1-1.5 ev keslekedes a kotveny, es az OTP arfolyamanak alakulasa kozott. A kotveny sokkal gyorsabban esett, mint OTP. De az se biztos am, hogy a kotveny arak itt maradnak, tudnak azok meeg olcsobbak is lenni. Peldaul, a 10% fele remelt inflacio-csokkenes meg mindig nyomja le a most 7% hozamu HU10Y bondok arfolyamat kb. addig, amig azok is hoznak 10% hozamot. Az pedig tovabbi Bond esest fog okozni, es ezzel fokozza a penz-elszivas erejet a reszvenyekbol.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!