vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Itt bujkáltok? Nagyon rossz kedvem van, mert annyira elcsesztem ezt a hülye gázt. Teljesen nonszensz... Nyár elején másfélszer annyiba kerül mint tél elején. Mondjatok valami felvidító viccet
https://invst.ly/171hvu H1-es madaraknál itt kell lenni mindig, mert állandóan módosítani kell, én jobban szeretem a régebbi tojókat, azok megbízhatóbbak sztem. (és kevesebb velük a meló) .))
Mert érdekeket sértesz. Adott a kis szemétdomb, rajta a sok kis kakas, akik közül páran már komoly virtuális hirnevet építettek, nem feltétlenül tudás alapút (mert a valódi az sehol nincs) Erre betrappol valaki, okosabbakat mond és láthatóan van tudása, gyakorlata hiszen az életben is sikeres. Ilyenkor a jövevényre ráreppen ez a klikk mert tudják a tagok ma az egyik holnap ők lennének nevetségesek. És egyszer csak el kezd recsegni ropogni az egész. Kezdenek elbizonytalanodna a korábbi vakon hívők, már már beszólogatnak..kopik a buborék nimbusz.
Én boldog vagyok kényeztetés közben.Ha te nem, akkor az olyan, mint szembe menni az iránnyal a tőzsdén. Mondjuk ezt a hibát én is sokszor elkövetem, mint a mai napon is.😁
Ha beleszólhatok ebbe a beszélgetésbe akkor csak azt tudom mondani, hogy a családi neveltetés eldönti az irányt.Engem úgy neveltek, hogyha segít valaki annak köszönet jár.Meg azt is tanították velem,hogyha megdobnak kővel,akkor kenyeret kell vissza dobni. Meg azt is, hogy az öregebb szakikkal nem vitatkozunk, mert ők sokkal többet tudnak. Meg azt is, hogy a nőket tisztelni, szeretni meg kényeztetni kell és akkor boldog leszel.😁✌️
Azon gondolkodom, hogy milyen érdekes a vilàg. Egy fórum , sok topik. Az egyikből kiutálnak a másikban köszönetüket fejezik ki. Miért és mitől van ez?? Te nem csinàlsz semmit másként, felrajzolod a dolgot és kész. Nem úgy ahogy "látod vagy érzed", hanem úgy ahogy a matek dobálja! Ez életkor vagy intelligencia dolga, esetleg valami más? Számomra ez egy nyitott kérdés....
MOL topik