vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Szerintem lesz új lokális alj, valahol 2500 - 2400 között, még valamikor idén. Augusztusban a másik topikban 2-3 hónapos időtávra jósoltam ezt, egyelőre nem látok rá okot, hogy revideáljam az akkori álláspontomat. Odaát sokan hitegetik magukat az osztalék miatt, de ha kiszámolnák, hogy akár csak 1 év PMÁP kamatával, plusz a kötvény hozamával kb. 5 évnyi osztalékot kaszálhattak volna, sírva fakadnának. Gyerekes dolog ez a hurrá optimizmus, és a világvége várás is.
Szerintem 2500 alá nem engedik De lehet csak kiütik a certit és ott lesz az alja Annyira fos ez a MOL amúgy tényleg, aki tartja 3000 feletti szintekről részvétem nekik
Tudom, hogy az USA választás új irányokat adhat majd a tőzsdéken, de érdemes visszanézni a tavaly novembert és decembert. Igazi, lassú lecsorgás volt, nagy általánosságban.
kb. ez az egyetlen értelmes terv a papírral tavaly óta. Ugyanezt csinálom, csak én még várok. Valami azt súgja, le fogja koccolni a 2400 körüli támaszt is. 2550 körül volt egy lokális alj, onnan ment lokális csúcsra 2670 körül, majd jött egy magasabb alj, amit egy alacsonyabb csúcs követett, innen csorgunk lefelé pár napja. Hiába mondják odaát, ez bizony előbb lesz 2400 mint 3400.
Ma nem kaptam, már csak 2640 és alatta vagyok hajlandó venni. Nem tudom elképzelni ki az aki mollal napizik, ez egy embert próbáló feladat lehet... Én csak gyűjtögetek szépen, jövő évben oszti előtt majd eladom megint jó áron
Forgalom nélküli szuttyogás megy egy sávban, még azok a robotok is unhatják, akik fenntartják a kereskedés látszatát. A záróban meg vagy fel, vagy lekötik fej/írás alapon. Hogy ez miért jó a cégnek, vagy az ezt a játékot űző intézményi szereplőknek, azt nem tudom.
MOL topik