Ha lenne ra szandek,barmikor megcsinalhattak volna. Hatalmas kasza volt ez a lakossagon,es ment orbanek meg a ruszkik zsebebe a nyero. Gaz,villany,olaj. Rendszerhasznalati dijat hagyjuk is,a vilag legnagyobb lehuzasa,hogy ringjon evente uj yacht az Adrian .
Usaval sztem LPG lett lebeszelve,nem olaj,bar ennek most utana kene neznem. Egyebkent a finomito atalakitasa elemi erdek lenne,h ha baj van,mast is fel tudjunk dolgozni (diverzifikalas...), de gyanusan megint nem volt meg ra a szandek Orbanceknal.
Ne felejtsük el hogy az USA-val is megdumáltuk, miszerint vásárolunk tőlük. Lehet, hogy az érkezik éppen a csövön. (Batta vajon fel tudja dolgozni a venezuealit? ) :)
Erdemes a 70es evek olajvalsagat tanulmanyozni. Ez most kicsit erosebb menet lesz..nekem a valaszom a varepitesre,hogy sehogy nem fog.sikerulni,itt most egy kicsit lenullazuk a szamlalot sok tekintetben. Az ideologia,haboru/bekepartisag maradjon sztem is annak,aki a babszinhazat nezi nagy beleelessel.
Nem igazán szeretek személyeskedni, nem is szoktam, ezt most inkább megnyugtatásnak írtam, amire gondolsz.
Az igazság az, hogy mi is diverzifikáltunk és megvan a lehetőség, hogy bárhonnan vásároljunk a horvát kapcsolattal. Sőt ha jól olvasom, akkor a csehek felől is össze leszünk kapcsolva, tehát észak felől is meg lesz a lehetőség.
A probléma ha jól értem, hogy hiába építettük ki, továbbra is az oroszoktól akarjuk a nagy részét. Nos, itt keveredik minden féle számok nélkül az olcsóbb és drágább kifejezés. Azokat még megértem, akik azt mondják, hogy mondjunk le róla, tök mindegy, hogy olcsóbb vagy drágább. Ők az ideológusok és majd megmagyarázzák biztosan, hogyan fognak a drágább-ból várat építeni. Addig is mi az oroszoktól vásároljuk az olcsóbbat, hogy ne roppanjunk bele a nagy ideológiába. :)
És az, hogy az EU többféle beszerzési forrással bír majd, ahhoz hogy kapcsolódnak az ukránok ebben a komntextusban? A személyeskedést részét értem,azt le kellett vezetned gondolom,de a többi?
Fizetett fidesztrollunk, Sehmetke, a webjogász mai napig nem adott releváns választ arra, hogy elitéli e azt, hogy a fidesz szavazatért családokat szakít szét. Látod Sehmetke,megkapod a vágyott nagy rivaldafényt. Tessék,lehet színt vallani,amire azóta sem válaszoltál.
"Az EU többféle beszerzési forrással bír majd, Orbán meg még mindig ott tart, hogy az ukránok milyenek már (igaz, az oroszok bombázták le Brodit), "
Látod, látod. Közben az igazság az, hogy még az EU-t sem engedik oda, hogy meggyőződhessen. Te egy szurkoló vagy István. Az igazságra nem vagy kíváncsi. Jobb így neked. Amit mondanak, azt tovább adod és kész.
OROSZ-UKRÁN háború