Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 17:13
Előzmény: #80963  FeherTibi
Gumibot? Közvetlenül megismertem a Kádár-kolbászt. 
Még kiskorúként kaptam kilenc ütést egy rendőrtől. Az öcsém négyet, de az jobban fájt lelkileg.
A 80-as években edzősködtem és a tanítványaim ilyennek láttak (nem én láttam ilyennek magamat, hanem ők):
Dehogynincs messze megelőzte korát, jóval a rendszerváltás előtt - 80-as évek eleje - a szüleimnél jóval bátrabban hangoztatott a szocializmussal kritikus véleményt-- az akkori Felszabadulás teret Megszállás térként emlegette és az ő nyersfordításában ismerhettük meg versenyekre jövet-menet az egyesületi buszon George Orwell Animal Farm című művét - nagyon jól tudott angolul és jobb neveket talált ki a főhősöknek, mint a későbbi hivatalos fordításokban.
...
Dehogynincs volt az első, aki a 80-as években magáról nyíltan hirdette a rendszerellenes gondolatait. Egyik kedvenc mondása volt, hogy ha ki voltunk fulladva, hogy „olyan vörös vagy, mint egy kommunista”.”
...
„Én úgy jellemezném a Dehogynincs-csoport időszakát, mint életem legszebb időszaka. Én egy nyafogós, balett-orientált, hisztis kislányból Dehogynincs keze alatt lettem viszonylag keményebb, természetszerető, a nehézségeket könnyebben viselő valaki, és a végén országos bajnok is. Nagyon szerettem azokra az edzésekre járni, hosszú évekig konzisztensen, kitartóan, kiszámíthatóan voltak az edzések, ugyanabban a körben. Nagyon nagy biztonságot adott az a társaság, elég jó, klassz intellektuális csapat alakult ki. Dehogynincs nemcsak a sportágat próbálta nekünk megtanítani, hanem politikailag is nagyon próbálta formálni az agyunkat és lázítani az akkori rendszer ellen. Nagyon fontos volt a jó humora,...
Dexter_88 vasárnap, 17:13
Előzmény: #80977  Fsociety
Ti komolyan hisztek ebben az exodusban? Nem lesz itt semmi, senki nem akar no go zónában élni
FeherTibi vasárnap, 17:12
Előzmény: #80977  Fsociety
19 éves vagy.
Ezek szerint nem is éltel nemhogy Kádár alatt, de még 2006 ősze alatt se.
Dobbantani... Szerinted az olyan könnyű ?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 17:06
Előzmény: #80975  FeherTibi
19 vagyok,iden fogok szavazni eloszor,es remelem,h nem az oroszok nyernek. Mert akkor sok kispajtas fog dobbantani,ti meg itt fogtok pislognk,ha a nyugdij,ado es jarulekfizeto retegetek elkopik..mert akkor elfog. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 17:02
Előzmény: #80974  Istvan78
Mindenhol van korrupcio. A merteke a nem mindegy. 
FeherTibi vasárnap, 16:52
Előzmény: #80972  Fsociety
Neked is azt mondom , írd le, kb hány éves vagy. Titkolod. Szerintem semmit nem láttál a Kádár rendszerbol, 30 év alatt lehetsz 
Istvan78 vasárnap, 16:43
Előzmény: #80970  Fsociety
Nem kellene összemosni a politikusokat meg a politikai rendszereket se. Egy svéd, norvég, svájci miniszterelnök ill. politikai rendszer nem keverendő egy magyar, orosz vagy amerikaival. Ég és föld.
Istvan78 vasárnap, 16:40
Előzmény: #80972  Fsociety
Van a Hosszú kések éjszakája meg a tompa kések a fiókban..:)
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:27
Előzmény: #80971  FeherTibi
Ja,csak marhara nem erkezik meg soha a bankszamlamra.  Meg ugye mindenki magabol indul ki,jelen esetben te is. Ebbol latszik,h az agyatok fel sem fogja,h letezik magatokon kivul mas verzio is. A vadaskodasaidat nyugodtan folytathatod, uvolt rola,hogy tajekozott vagy a vilag dolgaiban,meg ugy egyebkent is.
FeherTibi vasárnap, 16:21
Előzmény: #80967  Fsociety
Nem látom, mit írtam az OTP topikba, csak azt, hogy tiltottak.
Viszont aki ilyen lelkesen ilyen sokat kommentel, mint Te, az valószínűleg pénzt kap érte 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:02
Előzmény: #80968  Murdoch
Mutass nekem kerlek egy politikust,aki nem "lokoto". Imadott Trumpod,Putyinod alatt is halltak meg artatlanok,nem is keves. Trump is egy bunozo,Putyin is az. Capitolium ostroma,Bucsa,de Putyin is ugye ugy kerult hatalomra,h beledurrantott egy lakohazba. Erdekes,h az ukranfobiad ezt kegyesen elnyomja az agyadban. Nem vagyok ukran fan,kozelrol sem,de eltem az oroszok alatt,es meg egyszer nem akarok(bar meggyozodesem,h Orbanek itt mar csak bábok). Tudom,nektek az is gyonyoru korszak volt,kar ,hogy elmentek. Duborgott a gazdasag,jolet volt,es szabadsag. Hat ja,nem. 
ronaldinyo vasárnap, 15:57
van még háború? mert olyan ez mint az álloháboru se előre sem hátra -mintha napoznának .és nem vagyunk ott nem tudjuk mi van csak az aki személyesen megtapasztal.a többi az hazugság és szemfényvesztés.
Murdoch vasárnap, 15:49
Előzmény: #80959  Dehogynincs
Kolléga, ezt értjük, bár a 80-as évek a világ legjobb korszaka volt, szvsz. Amerikai filmek a mozikban, szeszélyes évszakok, minden lében két kanál, Derrick, Queen koncert és ezeregy dolog. Ment a nyitás a nyugat felé. És nem vmi amerikai lakókocsiparkban sínylődtél eü nélkül, szóval azért gereglyézd össze a gondolataid. Nem kell ez a ruszofób világfájdalom. Sőt felhívnám a figyelmedet, ahol még izmosabb amerikai bázisok vannak, azok az országok is megszállás alatt vannak. Most is, csak szebben tálalják. Az ukrán sztori meg a totál önbecsapás, ezeregy oldalról bebizonyosodott, hogy az ukrán rezsim a lókötők legnagyobbika. Meg könnybe lábadna a szemem, ha ennyire aggódnál a skót, az ír totál függetlenségért, meg ezeregy helyért, amelyek még európai gyarmatok. Addig ez az egész csak egy gyenge magyarázat a oroszfóbiádra, a Holdról is látszik. Sajnos.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:48
Előzmény: #80966  FeherTibi
Kitiltás a "OTP Direktbroker problémák" topikból
A moderálás a "OTP Direktbroker problémák" topik #3572 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása:
3-4-5 klónok ebben a fórumban nem lesznek.
__
Szivesen. 
FeherTibi vasárnap, 15:44
Előzmény: #80965  Fsociety
nincs klonom. Kérlek ird meg, más is kiváncsi rá, miből gondolod, hogy klón vagyok.
Én csak egy magyar vagyok, semelyik országnak nem barátja
"ukrán barát" = ügynök
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:21
Most latom,Tibi,van egy par klonod. Stilisra a hollandfocistanick klonja vagy. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:13
Te valami orosz chatbot vagy?
FeherTibi vasárnap, 14:38
Előzmény: #80959  Dehogynincs
Úgy beszélsz, mintha egy nagy ellenálló lettél volna Kádár alatt. Vagy tényleg az voltál ? Ütöttek, vertek a rendőrök gumibottal ? Meg voltál bélyegezve  ? Származott Kádár alatt károd ? Vagy inkább csak most, 35 évvel a rendszerváltás után próbálod meg előadni, hogy mekkora ellenálló voltál, és hogy mekkora kárt okozott neked az a rendszer ?
Ukrán barát... Ilyen nincs, csak ukrán van. Szerintem te is az vagy. Egyesek, mint Te, úgy beszélnek Ukrajnáról, mintha az egy olyan nqgy multú,  eszméletlen tisztességes és korrekt ország lenni, aki befogadott rengeteg menekültet. 
Szerintem Te ukrán vagy, aki forditó programmal dolgozik.
keeper vasárnap, 13:47
Előzmény: #80960  vigkrisz

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek