És 'lám' mi lett belőle ? Na egyben ez a félelmetes, ha az megvalósult, akkor Z kijelentése miért nem ? Ilyet szerintem senki nem mondhat és ha valami tudatmódosító volt a háttérben, akkor ' finom formában kérjen elnézést, vagy "nem úgy gondoltam" -al magyarázza meg '
'és így állnak kisebb szomszédaikhoz is - tedd amit mondok, "különben"...Mi vagyunk a nagy, te vagy a kicsi, érted?' Amit az oroszok tettek velük, most ezt az arroganciát adják tovább sajnos, lesznek még itt gondok bőven...
Ezt is értem, akkor miért kellett ezt kihangsúlyozni, ha nem fenyegetésnek szánta ? Ha nyilvános, akkor lépjenek, ha akarnak, de ne a nemzetközi médiában fenyegessenek !
Nincs véleményem, mert választás lesz hamarosan és mint Te is tudod ilyenkor mindenki ír mindent, természetesen egy oknyomozó oldalt nem tudom cáfolni, hiszen nekem nincsenek információim... Persze, úgy cáfolhatnám, hogy én nem tudok róla, tehát nem igaz. :) Egyébként honnan tudhatja a szerző, hogy a Fiszenek akarnak segíteni ? Mi van akkor, ha a Tiszának és szépen beszivárogtak, hogy Fideszt segítik ? És még tudnám fokozni...
Demkó Attila biztonságpol. szakértőnek igaza van, '"A harcoló katonák és a kitartó társadalom minden tiszteletet megérdemel Ukrajnában, de aki a magasabb tisztikar vagy politikai elit mentalitására és kvalitásaira kíváncsi, olvassa Tom Coopert. Reális. Én személy szerint sok éve, legalább Krynky (2023) óta mondom, hogy áll hozzá sok ukrán politikus és vezérkari tiszt az egyszeri katonához vagy a társadalom szenvedéséhez, és így állnak kisebb szomszédaikhoz is - tedd amit mondok, "különben"...Mi vagyunk a nagy, te vagy a kicsi, érted? Az egyszerű ukrán emberek szidalmazását, lebecsülését elutasítom, De ez az ukrán politikai elit, néhány tiszteletre méltó kivételtől eltekintve, ma is pont olyan, mint amit Zelenszkij a Nép szolgája című sorozatban bemutat. Maga Zelenszkij is pontosan olyan, mint amit kifiguráz, vagy pontosabban azzá lett 2019 óta. A körülötte lévő csapat elég nagy része is magáért dolgozott, és nem Ukrajnáért. Az ügyeikből csak a jéghegy csúcsát látjuk. Például abból, ki hogyan üzletelt Oroszországgal nem csak 2014, hanem még a 2022-es teljes körű invázió után is. Az az ukrán elit pedig, aki maga is üzletel Oroszországgal, ne vádoljon másokat.A Barátság ügyben egy szóbeli megállapodást rúgtak fel: jön az olaj, kapják a tranzitdíjat, kapják a dízelt, és Magyarországon át kapják a de facto orosz gázt - ami fontos volt Ukrajna téli túléléséhez. A vezetéket az orosz támadás után direkt nem nyitották újra - ma már ezt az EU-ban is tudják. Nem látok a föld alá, de mindenhonnan ezt hallom. Ez egy teljesen kontraproduktív húzás volt ukrán részről. A Barátság és a Testvériség - az olaj és a gáztranszfer Ukrajna háború utáni taplraállásának (inkább életben maradásának) egyik motorja lehet - akár évi 3-4 milliárd dollár bevételt generálhat. Ezt kidobni az ablakon nagy butaság lenne - mert nem az oroszoknak ártana többet, hanem Ukrajnának."
Ezt én értem, de Dehogynincs beírásában ez hogyan kapcsolódik össze a 90 milliárd blokkolásával és egy egy miniszterelnök fenyegetésével ? Mondjuk valóban nem kerestem rá, hogy ez egy régi hír, de mivel a drónok harcával volt megemlítve a Kurd kőbalta faragása, azt hittem egy időben volt... Ezért is kérdeztem, hogy ebből mi következik ?
Esetleg használhatnád a keresőt is néha. A hír sok éves, éppen "migráncsvészhelyzet" volt, és fizikailag ott voltak a "migráncsok" nem messze orbánc lakóhelyétől. Mindez nem tűnt fel a szolgálatoknak.
:) , de az már mi, hogyan kapcsolódik össze, hogy kilencven Kurdot találtak bejelentve a szomszédba. (persze nem laknak ott gondolom, mert az csak feltűnt volna a magyar titkosszolgálatnak) Na, mindegy látszik, hogy választás lesz hamarosan....
Ez egy életveszélyes fenyegetés volt, természetesen ezt elfelejtetted hozzátenni. Ez egy elnöktől, államfőtől minden tekintetben vállalhatatlan, immáron a nyugat számára is kellemetlen figura lett, most már minden bizonnyal indul az eltávolítási projekt, szvsz. Mindenesetre megmosolyogtató ez az eltartott kisujjas szerencsétlenkedés, az ördög valagába is belebújás, hogy szerecsenmosdathassátok a téves eszméiteket. Még mindig nem villogtál a memorandumos délibábjaiddal Irán megtámadása tekintetében. És az usa ellenes EU-s retorziókkal.
"Reméljük, hogy az Európai Unióban egy személy nem fogja blokkolni a 90 milliárd eurót, vagy annak első, 90 milliárdos részletét, és az ukrán katonáknak lesz fegyverük. Ellenkező esetben átadjuk ennek a személynek a címét a fegyveres erőinknek, a srácainknak, hadd hívják fel őt, és beszéljenek vele a saját nyelvükön.” _________ nyilvános ________ Ha ugyanarra a személyre gondolunk, ez nyilvános adat. https://hvg.hu/itthon/20230914_Fotok_Orban_Viktor_menekultek_Bela_kiraly_ut ... kilencven embert találtak a rendőrök egy XII. kerületi, Béla király úti ingatlanban. A rendőrségi beszámoló szerint az ott lévők nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, saját bevállasuk alapján török és kurd származásúak. Időközben egy olvasónk jelezte, hogy a Béla király út 53/A szám alatt található ingatlanról van szó, ami mindössze 2-300 méterre található Orbán Viktor miniszterelnök Cinege utcai házától. ...
Pontosan. Én már csak az eltűnt propagandistak válaszát várom ,hogy mit szólnak az imádott csodás Szent Z hez?? Barátság vezeték ügyében, már nem tudom számopni hányszor mondott homlokegyenest ellent saját magának ... Most végre bevallotta,hogy nem akarja újraindítani,de előtte volt egy hónapos komédia .... Brüsszeli bizottság által küldött olajmernok se nézhetik meg a műholdon se latszo vezeték problémát...... Ezt védtéttek?? Meg egy EUs miniszterelnokot így fenyegetni? Az igen...... Hát unios es usa által engedett kiváltság az orosz olaj használata... 2 szakadt kárpátaljai csorinfger meg minek ide hozták haza, István78 igaz.?? Vissza őket a frontra...3 napig is kihúzzak, míg kizavarjak őket a mezőre, 1 magyar ember 1 orosz drón. Hát hogy is mondtad, kötelességük hősi halált halni ha kell???valami ilyesmi ...gratulálok ..........
OROSZ-UKRÁN háború