Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek ma, 17:43
https://hu.euronews.com/2026/02/20/orosz-tartalekosok-besorozas-ukrajna-haboru
Nagyon fogy a muszka s fronton, kénytelenek kényszersorozni, mikor unja már meg a muszka népe ezt a mérhetetlenül sok emberveszteséget, takarítják el puthlert.
Istvan78 ma, 16:33
Előzmény: #79795  Murdoch
Oroszországban is dollár (rubel) milliárdokat loptak, igaz, ott a demokrácia hazájában, nem sokkal később ki is estek az ablakon az elkövetők.
"Tombol a neonácizmus"? Ilyen primitív hazugságokkal akarsz "erredményeket" elérni a propaganda harcodban?
"Köpködnek az EUra"" Milyen sületéenség már ez megint? Bizonyíték? Legalább féltucat ilyen "köködésre" kérek hiteles forrást. Mert bizony a köpködés, az egy sorozatban elkövetett valami, nem egy eset.
Shortelek ma, 16:09
Előzmény: #79802  wgl
Még a tõbbit is elfogja veszíteni ha nem takarodnak haza.
Shortelek ma, 16:08
https://privatbankar.hu/cikkek/vallalat/uzent-a-molnak-es-a-kormanynak-az-adria-vezeteket-uzemelteto-horvat-ceg.html
A háborúpárti orbánnak befellegzett a muszka olaj importja, vége a muszkák támogatásának.
wgl ma, 15:31
"Ukrajna felett vesztette el egyik legmodernebb fegyverét Oroszország, senki sem tudja, mi történhetett"
PF
Shortelek ma, 14:00
Előzmény: #79799  Bodegue
Ne reménykedj.
Bodegue ma, 13:58
Még a végén Zelenszkij megynyeri a választást a Fidesznek.
A magyarok utálják a kívülről jövő nyílt nyomásgyakorlást.
Még a Fidesznél is jobban utálják.
Shortelek ma, 12:12
Előzmény: #79795  Murdoch
Ismét jót náciztál, bizonyitottad ukrân fóbiádat, muszka trollságodat.
wgl ma, 08:30
"Portfolio . 2026. február 21. 08:24
..
Egy több mint ezer kilométerre fekvő orosz rakétagyár elleni feltételezett csapásról számoltak be orosz és ukrán források, ami új szintre emelheti a háború mélységi támadásait.
..
 Ukrajnai háborús híreink szombaton."
..
Napokban hallottam: 
- EU-ban és szinte a világon a legjobb drón építők és kezelők valszin Ukrajnában vannak.
wgl ma, 07:48
Előzmény: #79793  wgl
Mától van hivatalosan  kampány,  akkor az Linfó az mi,  nem kampány?  
Akkor Lázár törvényt szegett??
Murdoch ma, 07:48
Előzmény: #79791  Shortelek
Adott egy korrupt ukrán rezsim, akik dollármilliárdokat loptak még a háború közben is, tombol a neonácizmus, lerohanással fenyegetik Magyarországot, köpködnek az EU-ra, benne vannak az északi áramlat felrobbantásában, hóhérsoroznak, csak így elsőre. És még te orbánozol. Na majd lesz itt számonkérés, ha megreccsen az eus elit, ne aggódj.
wgl ma, 07:34
. Tessék mondani az nem  hazaárulás, választási csalás,  ha egy párt tudatosan az országnak ártó aljas  hazugságokat terjeszt  az ellenzékéről??. 
..
Tessék mondani az nem választási csalás ha egy párt saját magáról dicshímnuszokat terjeszt hogy megvédi a népet mert  ellenzéke háborúba akarja vinni az országot?
..
 Ez nem háborús uszítás ami büntetendő??
... Meddig lophatja és verheti szét az országot a magyar történelem legnagyobb gazembere a seggében lévő csicskákkal??
wgl ma, 07:33
Tegnap 3x hallgattam bele a lázárinfóba, mind3x pont azt mondta: 
-- Ukránok tették tönkre a vezetéket és  kibaszásból nem engedik az olajat, 
a  drogos, luxizó bulizó párt és vezére nem lehet MO-n hatalomban. --
...
Így,  egy mondatban 3/4 kemény hazugság,  ami szerintem az egy mondatra jutó hazugságok esetén  VILÁGCSÚCSÚ!!
.. komolyan nem hittem a fülemnek amikor kb 5-10 perc különbséggel mindig pont ezt mondta. 
Akkor ott a pajtában hányszor mondta el a kb 2 óra alatt?  
100x?
 Ja ez az agymosás amit huszonéve folyamatosan alkalmaznak .
Aljas rohadék gazember iylen fokú pofátlan kommunikációs gazemberségre még a fideszben is szinte csak egyedül alkalmas!!
Shortelek ma, 06:34
Shortelek ma, 06:24
Előzmény: #79785  Placi82
A biztos csak a halál, ne legyél már valamiben biztos smi nincs bebizonyítva 100% - osan. Azért mert az ukik tudnak olcsón termelni akkir azért nehogy már ôk legyenek a bhibásak. Mondhatod, hogy z betart, miért is ne tenné, azok után ami mocskolódást kaptak orbáncodéktól, most törlesztenek, aztem meg fog ez oldódni hamarosan, tudja orbánod hol a helye.
Shortelek ma, 06:16
Előzmény: #79788  Placi82
" nem szabad Oroszok szájába mászni."
Nem, csak pofánvágni kellene mikor felcsapnak terroristává.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 22:29
https://youtu.be/4FJoZyEw2jk?si=bjZ2-b1taFWCHhuY
Az ezredes szerepében zongorszkij izraeli ügynök, csak ő persze nem a fronton, hanem a bunkerben vitézkedik. De a végeredmény ugyanaz: a háború folytatódik és ezt őfelsége élvezi. 
Placi82 péntek, 21:57
Előzmény: #79786  gazmber
Ha MOL-t felszolitanak most hogy menjen ki es csinálja meg a vezetéket. Akkor bármennyibe fogadok hogy szombat estére kinn lenne egy 20 fős mérnöki  műszaki brigad+melosok, és felszerelés.Putyin egyetlen  EU"" szövetségesek" "emberéire  nem fog  dront  zuditani , Putyin.max Z, hogy Putyin kénje mint anno az északi aramlatot 3s Zaporizsjat és egyebeket , ezért kell Trumpnak és Musknak előre szólni, hogy az összes titkoszolgakati eszköz és műhold, ami szabadon van álljon rá arra a területre. Kivéve Brüsszel, és London és Kijev. Ők nem. És akkor nem lesz semmi baj. Megcsinálnák 2 nap es keddre  hazajonnek. Amugy már régen meg van csinálva. A vezeték. Ezt a titkoszszolgalatok tudják, már! Magyar is. 30 éve is olyan volt a technológia hogy ha kimenetel az udvarodra reggelizni akkor látták a muholdak, hogy melyik végéről kezdted a lagytojast feltorni.😉 Sztem annak a vezetékek már semmi baja. Starlinket ott ki kell kapcsolni, biztos  ami biztos. Ne legyen repülő dron. Mert nehogy kihasználja Z, eztaz esemyt arra, hogy az oroszokra kenje azt hogy dronok zuhannak az orosz vezetéket javító "baráti" magyar csapatra. Kicsit logikátlan lenne. De a neoliberális mainstream  megmagyarazna.😉 Én egyre jobban látom hogy ebből azért nincs meg VH, mert most nem Biden van és adminisztrációs köre Azaz USA most per pillanat  háborúban nem lene partner. EU meg édes kevés az Oroszok ellen. Neked ennyire kell, a háború? Nem az Oroszok mentek Párizsba, vagy Kubaba, hanem a Nyugat az Orosz határra.Minden nagyhatalom védi a pufferzonajat. Lásd USA kontra Kuba, Venezuela, etc..Ezt már Kissinger is megmondta, és nála nagyobb kulpolitikai zsivány agytrösztöt nem hordott a hátán a Föld. 
Ugye nem akartok tőle is okosabbak lenni.? Hallgatni kellett volna rá. 
Ő is megmondtam nem szabad Oroszok szájába mászni..... Es semmibe venni, őket. 
Phylaxa péntek, 21:39
Előzmény: #79786  gazmber
Azért mert érdekük. Kell nekik az energia. Szarban vannak, nem tudják megtermelni. Valakiktől kérniük kell. Ezért logikátlan amit csinálnak ebben az esetben. Te se harapdálod azt a kezet amelyik segít nem?

Egyébként a horvátokat sem értem. Itt a lehetőség, hogy szállíthassanak a csővezetékükön. Bebizonyíthatják, hogy valóban képesek. Rajta!
gazmber péntek, 20:48
Előzmény: #79785  Placi82

az uki szakiknak van épp elég dolguk...a muszka napi rendszerességű támadásai miatt ~100e-reknél nincs áram, fűtés, víz, stb... ott kell helyt állniuk nem az őket folyamatosan gyalázó, köpködő bindzsizék érdekében az olajvezetéknél... 
miért nem mondja azt a binzsi állam, a MOL... ha nincs elég uki szaki,alkatrész, stb... összerakunk egy bindzsi csapatok, egyebeket és kiküldjük - megjavítani a vezetéket...??
csak az ökölrázás megy - az politikailag vszeg kifizetődőbb?? szvsz
Placi82 péntek, 19:18
Előzmény: #79760  Shortelek
Nézz már utána műszakilag , mennyi ido megjavitani egy ilyen vezetéket ?
Mondanám hogy adok egy olajmernok srác telefonszámát és kérdezd meg, de neki se hinnél....(Pár nap, ha totál szetbarmoljak, de az nem egy drónnal  )
Meg hát ugye akkor , ha rosszat válaszol ,kapna innen az ívet , a propagandistak től. :)
Azt kellene megérteni hogy a tenyek ellen lehet harcolni ,mint anno az Északi áramlat esetén, de én akkor is megmondtam hogy az Oroszok biztos nem voltak.
U.K. szervezésre UK kivitelezokre gondoltam akkor is;)
Ti azt nem ertitek matematikailag hol itt a nagy kibaszas Magyarországgal .
Hát ott hogy nagyon nagyon olcsón vesszük a szankciós orosz uráli olajat , olcsó csővezetéket szállításon is nyerünk ...
Tartalyhalyon , Brent  olajat venni, ha rajta hagyják a az összes regi adót, AFAT ,etc.  akkor EU legmagasabb benzin ára lesz itt kb.. . Mert ezen  differencia miatt nem fizetsz Cseh, holland , Német , vagy Osztrák rezsit .Ebből van finanszírozza a lyuk.
Ergo ha orosz olaj  nincs .
Akkor olcsó rezsid sincs . Érted?????
-25% szavazó .
Megakarjak buktatni a kormányt ?
Szerintem igen ....
Ukránok,se azért ,mert vétózta Magyarország ,az uniós csatlakozást.
Elárulok egy titkot.
Ha nem Magyarország tenne ezt, akkor , Szlovákia, utána Csehország, utána Lengyelország tenné ezt.......
Ha a Tisza lenne ,holnaptól akkor egymás után ugrananak vetoznia csatlakozást a többi európai ország. Csak most hagyják hogy Magyarország vigye ezt a balhét ...
Tessék megnézni mit csináltak a lengyel gazdák az Ukran olcsó mezőgazdasági dömping idején ...
Nem lesz az liberális lengyel miniszter aki ezt hagyja ,mert a Lengyel gazdak felkotik . És nem képletesen .. Azok nem szaroznak.
Itt a kormányunk Brusszelnek akaszt bizonyos dolgokban keresztbe....
És az ukránok hetek óta nem tudnak hegeszteni egy kicsit?
Naaaaa.????
Minden hülye tudja ez direkt csinálja Z.
Ez nagy jobb horog a választás előtt tényleg a kormánynak ...
Aki ezt nem hiszi az járjon utána.
Mondjuk az tényleg fura volt hogy a kicsike dízel leállítás miatt , azonnal Brüsszeli Tanács dorgalalt ment .
De a Barátság vezeték ügy, azt ignoralta Ursula és Weber .
És megvalami. Higyujrajnabtovabb bírja a harcot az 800 milliárd euró a segély, de újjáépíteni és felhozni Romania szintjére  az megfizethetetlen ...
Az 1000 mrd Eurok lesznek .......
Én tényleg nem értem ki fogja azt kifizetni . Ukrajna technikai csődben volt 2022 előtt is ,hogy hozzuk fel Románia és Magyarország szintjére, ugBhogy meg 800.000 fos hadsereget is fenn akarnak tartani .????
Matek az senkinek se az erőssége a propagandistak közül.???
Számoljuk már végig mennyi az annyi . Hogy Ukrajna EU érett ország legyen és kárpótol a legyenek a Magyar ,Francia , Olasz, Lengyel ,Cseh ,etc gazdák , akik kb eltűnnek az olcsó Ukrán mezőgazdasági ipari következtében....
Hát hogy akkor az Európai parasztok a parlamentet gyújtják fel az hotzihher ..... 
Soroljam tovabb a logikai nonszenszeket ??
Phylaxa péntek, 17:35
Előzmény: #79783  Istvan78
Szerintem nagyon benne vagy egy másik témában. Arról én fiatalkoromban leszoktam. Ezért csak ahhoz tudok hozzászólni, hogy nem veszünk részt (nem is tudunk egyébként) olyan eladósításban, ami beláthatatlan. Az EU éppen kapkod és nem világos, hogyan fogja beszerezni azt az energiát, amire szüksége lenne egy komoly fejlődéshez. Ehelyett Ukrajnának igérget olyan összegeket, amit szintén nem tudja, honnan szerezzen meg. Össze kellene már ülniük és megbeszélni rendesen, de ehelyett csak az ideológiákkal tömik egymást. Ahogy én látom, Viktor ebben semmi kárt nem tud tenni, hiszen a büdös életben nem lesz meg az a pénz, aminek a töredékéről beszélnek.

Ennek ellenére úgy tudom, hogy senki sem vétóz meg olyasmit, hogy azok az országok, akik ezt elhiszik, összedobják rendszeresen az összeget. Nem kellenek ehhez a kis tagállamok.
Istvan78 péntek, 16:22
Előzmény: #79782  Phylaxa
Az nyilvánvaló, hogy most az ukránok visszavágnak. Persze, nem biztos, hogy jól kiszámították a dolgot, mert mi is tudunk még nyomást gyakorolni a gázzal és az árammal. Én csak arról beszéltem, hogy Orbán kihívta a sorsot maga ellen, nem kicsit, nagyon! Sajnos, az ő hülyeségének az ország látja kárát.
Phylaxa péntek, 15:40
Előzmény: #79764  Istvan78
Leállásával? Miért nem indítják újra? Terméket várnak az olajból, de nem adnak olajat? Te érted? Hogy a fenébe segítesz valakinek, akit nem érdekel, hogy a segítség abból készül, amit neki át kellene adnia? Vannak gondok a fejekben.
Murdoch péntek, 15:36
Előzmény: #79780  Murdoch

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek