MIndenkinek a saját tragédiája a legnagyobb. De aki a múltban él, azt pofán veri a jelen. Ez a magyar nép sorsa is. Az örök hátra mutogatás,múlt hibáztatás, áldozat szerepben tetszelgés.
En családom meghozta anno az áldozatot. Ezért az országert!!! 7 testverbol 5 fiú volt nagyapameknal. 3 meghalt a háborúban. 1 felkaru lett, Nagyapámnak meg le kellett amputalni pár labujjjat, mert lefagytak, de sajnos még további évekig szolgálatra alkalmas volt... Ki családja hozott ennyi áldozatot?? Na hagyjuk ezt, hogy miért nem vagyok harcias.
Kicsit se zavarjon, hogy az ország,ahol laksz,már rég fegyverkezik,és hogy te már rég a ruszkik fennhatósága alatt vagy,ki nem mondva (még). De majd felébredsz hamarosan. Nem kell odamenni az orosz határhoz,te leszel az orosz proxy határ.
Sok út van. Nem fogok fegyvert. Én ezt az utat választom. Az EU hogy felfegyverzi magát az nem baj, ha saját maga azzaz Európai Unió védelmére használja. De ne kezdjük már vele semmilyen háborúba...Főleg ne Oroszok ellen... Ha megtamadjak Lengyelországot, az Oroszok, mint anno a Németek, akkor kard ki kard, és háború lesz. Pont. Ez van. De azért ne menjünk már oda az Orosz határhoz!!!! Mert azért a kettő között van egy kis különbség..
Sanszosan kinéz itt egy világszintű csihipuhi. Valaki azt hiszi, hogy megússza majd, de a valóság szembe fog jönni vélhetően hamarosan. Aztán lesz ám sírás, hogy otthon a két gyerek,meg nem ezt ígérték...
Ó, apukám, te pucolnal el elsőnek.... Te hatorszagbol izgatnad a népet, na, ha ekkora a szád, menjél jelentkezz frontszolgálatra... Simán eljutsz Kijevbe, most volt kinn egy ismerősöm. Simán kimehetsz, problema nélkül... Ott jelentkezhetsz b. szki... Ide sose fog érni a front, nagyon valószínű. Ukrajnában lehet hogy népi elegetlenseg lesz, akkor lemaradsz a nagy harciassogoddal a verekedesrol. Menjél oda,.mert hal istennek itthon Magyarországon nem lesz front. Amugy voltál egyáltalán katona.?? Röhej. Neoliberalis meg a hazaszeretet.🤣🤣🤣 Az.🤣🤣 Arról híresek, István.🤣🤣Ahh, nem a kozmopolitia vilagnezetukrol...?? Nem is tudtam hogy jobboldali nacionalista vagy. Na arról halottam hogy ott van nacionalizmus és hazaszeretet. Lásd Ukrán szélső jobboldali nacionalista, hősök. Akkor te jobboldali ultra nacionalista hazafi vagy, vagy progresszív neoliberalis kozmopolitia.?? Mert beírasaid alapján a második, de úgy hazaárulozod aki nem menne háborúzni, mint egy szelsojobboldali nacionalista.... Na most szépen kérdezd meg, okosabbakat, hogy erre mit kell mondani, válaszolni, mert erre a választ nem tudod a megoldani, megszulni saját kutfőből!!!!, 🤣
Mert gondolod,h ha bukik,akkor nem az lesz,h soros ugynokei buktattak meg,es nem ismerik el a vereseget,es akkor esetleg aktivaljuk az uj szovetsegeseket. A vilagban ott vannak a peldak,ruszkik tepernek ezerrel a Szerbeknel,mert a terv szerint ott maradnia kell a ruszki befolyasnak. Nem veletlen ez a hirtelen szovetseg,ha menni kell segiteni,Orban kezeben egyszemelyben a hadsereg. Osszeallt a kep?
Nem futok én sehova míg a neoliberális elit nem akarnak akaratom ellenére, erőszakkal a frontra vinni, itthon, mint Ukrajnában a 2 gyerekes csaldapakat, etc, férfiakat. Mikor érted már meg!!! Nagy betukkel írjam ki, vagy hogy megertsd.!!??
Ugyan az mint most. Biden adminisztráció neki akart menni Kinananak. De előtte a BRICS ultra laza szövetség vezetőjét Oroszokat és annak teljhatalmu vezetőjenek nem mennek direktbe neki, De az Ukránokat babkent, babukent felhasználva az orosz határ mellett olyanokat művelet a neolliberális külföldi "adminisztráció" amit Oroszország tol semmiképpen se tűrte volna el az USA a saját határai mellett, vagy akár Venezuelaban, Vagy Kubaban, vagy Nicaraguaban. Tehát ergo veszélyeztette az Oroszok hatarainal a nagyhatalmib biztonsági zonat. Amit 1db nagyhatalom se tűr el büntetlenül a föld nevű bolygón amióta világ a világ!!! . És ehhez aljas módon felhasználák az Ukránokat. Tehát a provokáció az adott. Arra adott válasz nem azonnali volt hanem 2014 tol. 2022 ig azaz 8 évig turtek azt amit az USA vagy Franciaország, Kína, etc a hatarainal egy ellenséges hatalomtol nem tűrt volna el...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Azaz képletesen Oroszországot 8 évekig tamadtak. Kissinger és most már az USA is mást nyom mint a ti elmaradott, régi, neoliberális vakító propaganda. Amit már értelmes gondolkodó ember nem hisz... Senki se szólt, hogy változtak a dolgok.??
Az én szememben az ilyen "elpucolnék biztonságos helyre" hozzáállás hazaárulás. Az ilyen emberek hazátlanok, az ilyennek nem kellene, hogy védelmet nyújtson egy ország.
OROSZ-UKRÁN háború