jaja, Prigozsin? vagy kire gondolsz? . de mind1 egyébként, mert aki az orosz társadalmi berendezkedést demokráciának gondolja, annál bajok vannak az alapvető definiciókkal!
Pontosan sejtjuk mind ketten, hogy ez a törvény nem az átlag geplakatos véleménye, vagy háborús szó ki nem Ejtese ellen hozták létre, hanem a Biden éra alatt még, nem akart idegen erdekeltsegu "Majdant kapni" a nyakába, mert a gazdasagi szankciók mellett és az Ukrajna konfliktus mellett, egy "Majdanos buli" ajándékba nyakába sok lett volna már...... . Azt akadályozni akarta evvel meg. Nem. A geplakatosok ellen szól a törvény, vagy valami filozófia tanár ellen. Akkor a "szabad Europas" tüntető srác" az "kis hal" volt, az mennyi büntetést is kapott???. Na érted mar? De ha nem akarod érteni az is jó. Mert a nyílt utcán a furgonba tuszkolos videókra is írva volt, itt hogy megrendezett...... Orosz propaganda..
viccelődsz? vagy kb 20-an estek ki ablakon, kb ugyanennyi a "furcsa körülmények" közötti öngyilkos! ujságírók, zenészek, ellenzéki politikusok! .... és pl Navalnij! (?) . de sztem tudod te ezeket , csak nem akarsz szembesülni ezen tényekkel!
Ajj! Ellenzéki politikusok, akik NGO k, civil szervezetek, etc kémkedés más tészta. Hát vazze Ukrajnában ellenzék sincs, vagy van? Te azt mondtad ha kiejti valaki akar te a háború szót ott akkor 5-10 év börtön . De te egy átlag Józsika vagy Se nem ellenzéki főpolitikus, se NGO szervezet vezetője se senki. Se fizetett nem, se senki Csak egy átlag egyszerű polgár. Aki akar kiall tüntetni az utcára a békéért, pairlappal kezében..... . De bizonyíthatóan semmi kapcsolatod a nyugati szetvezettekkel, mondjuk egy karbantartó geplakatos vagy .. ha érted mire célzok. Most Putyin esélyt se ad hogy a nyugati, vagy nem baráti szervezetek eroterek, ilyen időszakban akár tüntetést etc... szerezzenek... Tudja hogy működik rendszer. Most csírájában folyt el mindent nyugati iranyultssagu dolgot. Nem babra megy játék. "" "Szóval te átlag Józsika polgár kiejti a háború szót es akkor 5-10 év kényszermunka. "" " én ezt vitattam, azaz ért nem így van. es most is. Na erre csapd ki. 🤣
Neked van igazad. Eleg sokan rogognek most, csak nem veled,hanem rajtad. En meg kozben meguntalak. Orban is igy nyert,csak kozben nyolcszor megszavazta a szankciokat. Te is mehetsz kavezni 😉
Penzbirsag le van írva tűpontosan, évre leosztva??? De zéró, nulla, azaz semmennyi darab év fegyház, vagy börtön az nincs leirva?? Aha,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 apukám ha nem hozod az adatokat akkor addig nekem van igazam. Penzbirsag volt, oszt csókolom. Ezt sose vitattam. Úgyhogy te égsz mint a Reichstag. Természetesen nemide értve jogilag a azt ha valakik dronok át csempesztek át a határon, , robbantottak, vagy hadi kordinatakatbadtak adtak meg Oroszország területén. A hadsereg ellen!! De az Franciaországban is 20 év lenne körülbelül. Azzal ne gyere. 🤣🤣🤣 Ez kb olyan volt mint Trump kiakadasa az ujsagirokra... Megy a hangukatkeltes...!
https://444.hu/2024/10/18/egyre-tobb-embert-itelnek-el-oroszorszagban-hazaarulasra-hivatkozva Nesze megtalatam. Meduza és 444 hu vazze......kemény vagy mint a kad széle... Mondj egy igazán jó durva orosz propaganda oldalt én linkelhetek onnan? 🤣🤣 Figyelj már, hülyék hátul vannak, oké? , tudod elég nehéz elhinnem hogy tűpontosan leirja a darabszámot évre hónapra lebontva és osszegszwruen rubelben is ott vannak. A penbunzetesek precizen... De nem írja le mondjuk hogy egy 3 gyerekes apukát 9 re re ítéltek e miatt?? Ezt úgy kihqgyja. Meduza és a 444. Aha... Penzbuntetest forintra, vagy rubelre pontosan ott van évre lebontva de a 5-10-15 fegyház börtön nincs felsorolva SEHOL?? ???????? legalább darabszamra, 33 an kaptak 5 évet 2p23 ban vagy ilyesmi. mondjuk beleirva hogy egy 3 gyerekes apa is van köztük vagy ilyesmi???? ?? Hát az lenne az ütős információ, néma vacak összesen pár milliós rubel3s penzbirsag. Azt mondom neked amit Trump az ujsagiroknak. Tudod ott lentebb írtam... Ehh, Hagyjál már ne rohogtess. Na off
OROSZ-UKRÁN háború