Gengszter az miből gondolod? Igazság érzetem Oroszpárti. Akkor háborúpárti? Amúgy utálom a kommunistákat. Így utálom az Oroszokat is. De most mégis Orosz párti vagyok. Tudod én még nem találkoztam egyenes,gerinces, kommunista emberrel,ezért az utálat. De Putyinba még mindig több gerinc van mint Zelében. Persze mindegyik gáz. Magyar kisebbség az fáj,hogy Eu elnézte az is. Putyin nem bántotta a lelki világom. Ő vesz revansot helyettem a Magyarságért. Így billent a mérleg a helyére. Brüsszelt meg már nem is tudom hova tegyem. Nem gondoltam volna soha ,hogy ennél lesz még rosszabb.Kommunistánál rosszabb?? Hú bazdmeg kategória,de van rosszabb. Ide jutottunk.
Mr. Zelensky approved the resolution of the Ukrainian National Security Council in early October 2023, according to which Ukraine is not willing to negotiate with Russia as long as Putin is its president. 3.5 billion "you can lie" to yourself The law must be restored! Googlézatok. :):)
Oroszbarát?? Ne viccelj. Csak nincs jobb alternatíva.Orbán ugyanez, csak pepitába. Biden számomra egy barom.Trump jobb, de nem tökéletes. Vannak gondok itt is. Elon se ért mindenben egyet Trumpal.Pl. ebben a tűzszünetben sem.Ő is tudja,hogy mit mondanak az Oroszok.Van baj a fejekben Trampinál.
Ne viccelj. A politikus ilyen szakma. Frocsog a nyala ugy mond dolgokat majd masnap ugyanennek az ellenkezojet. Anno blikkben voltak kepek a parlamentbol, a bufeben kedelyesen kavezgattak, kacarasztak majd bementek az ulesterembe es dorgedelmes beszedben mindennek elmondva a minisztert leorditotta a fejét.
-Még azt is kétlem Volt Usa Antony Blinken külügyminiszter tudott erről,ha tudott akkor se fecsegte ki!!!! Eggyek ezek a demokratákkal +Eus libsi csapat.
Mért adna az Usa ezeknek a csürhéknek (Zeli hazug ráadásul,és csapata) ébredj már fel! POFÁM LEÉGNE MÉG TEGNAP KIZÁRTA PUTYINT A TÁRGYALÁSOKBÓL..MA MÁR BÉKÉT SZERETNÉ KITERJESZTEN,UGYANOTT PUTYINAL. -NÉZZEN MÁR MAGÁBA!!
Lényegtellen, hogy mi volt érvényben. Ha Z. békét akart, érvénytelenítette volna ezt. Még annyit, ha érvényben lett volna az elmúlt évben, akkor Putyin is emlegette volna ezt, de nem emlegette. Az ukránok drón támadása csak reakció volt arra a 3 napja történt egész országra kiterjedő rakéta támadásra, amiben 14 ukrán meghalt. . .https://magyarnemzet.hu/kulfold/2025/03/tamadasok-orosz-ukran-haboru
Ha valaki nyerésre áll az nem enged olyanak aki nem megbízható. Bajden többet adott mint Trump. Mit tud még adni és csinálni? Semmit. Lassan kezd nevetséges lenni amit a világban csinál. " Itt mindenki hülye." Brüsszel ....Trump
igen ezek: CSABDÁK.(ÚGY CSINÁL ZELIKE Ő MILYEN TISZTA) Be se vallja ebbéli tetteit! Ukrajnanemzetbiztonsági tanács határozatát ott, amely szerint Ukrajna mindaddig elutasítja az Oroszországgal való tárgyalást, amíg annak Putyin az elnöke. (Hazug ez az ember,ráadásul fanatikus,ráadásul FELELŐTLEN ŐRÜLT) -JÓ EZT MÁR RÉGEN VISSZA KELLETT VOLNA VONNI AHHOZ,HOGY BÉKÉT KÉRJEN!!
Hahó, István, azt kérdeztem vissza van-e már vonva Z ukrán elnök Oroszokkal való béketárgyalás titasanak rendelete, az Ukránok számára .?? Na? Amugy olyan elegáns volt a Szaudi béketargyalasok előtt 1 órával kb? 360 dront indítani Moszkvában a lakótelepek felé... Megtehette volna 1 héttel ezelőtt is... Jaj de átlátszó ez amúgy... 😉
OROSZ-UKRÁN háború