A 2-3 generáció változása azért valamit ferdít ezen, nem gondolod ? Miért nem jöttök egy 10-20 generációs történésekkel ? (pl. a Törökök potenciálisan az Eu. elfoglalására törekednek ... ) Számotokra miért a múlt határozza meg a jövőt ?
Újra megnéztem A tizedes meg a többieket. Vicces dolog ez a háború meg az orosz megszállás. Jókat lehet röhögni rajta, amíg rá nem ébredünk, hogy a bőrünkre ment. Nyilván a három éve tartó orosz agresszió is mulatságos.
Engedd el ezt a fórumot. Néhány adóforintjainkból fizetett bértollnok irányítja itt a dezinformációs kampányt, amelyre pár "hasznoshülye" rácsatlakozik. Alig várják az ellenvélemény megjelenését, ne etesd a trollt...
Az a baj ,hogy mindennek van köze mindenhez... csak neked ez magas...
nem akarod látni vagy nem is vagy képes látni az összefüggéseket, ami
nem baj, csak így értelmezhetetlenek a tartalmaid...
Valójában a különbség ez: Arról volt szó, hogy a támogatások vannak okolva az emberek haláláért. Erre írtam, hogy a háborút a kedvencünk, nevezett putyin cár indította el, és azóta is folyamatosan ő gyilkoltat idegen országban, nem pedig más. Erre jön mindenféle hadova az USAID-ről, Líbiáról, meg kormánypuccsról, aminek semmi köze ahhoz, hogy most ki gyilkoltat, és jelen esetben lényegtelen, hogy mennyire igaz. Ezt csak le sem írom inkább, hogy kik képesek beszopni ..... Tudom(!), hogy te is látod, hogy csak hadoválsz és terelsz. Ezt csak az itteni közönségnek játszod el, mint ahogyan a kormányunk is folyamatosan a nép arcába hazudja a propagandáját. Nem vagyok róla meggyőzve, hogy nem vagy lefizetve, mert ilyen intenzíven csak hobbiból ki az aki mindenre reagálna itt.
Elek, vége a sok hülyeségnek értsd már meg, tök felesleges ezen rugózni. Belemondta a leendő yenki eü miniszter is a kamerákba, ezt linkeltem. Az európai ballib média még viszonylag kompakt, náluk még a tass is jobb.
A különbség az, hogy jellemzően alátámasztva a valós dolgokról írok, ellenben te leragadtál egy neked megfelelő koncepciónál és ezt erőlteted. Hogy miért, annak biztos megvan az oka.
Úgy érted, hogy hiányolod? Az első és második az az, amelyikeket annak neveznek, ha az egyebek melletti sok halott nem felel meg a kritériumaidnak, akkor akár a nyelvészeknél is reklamálhatsz.
Mese habbal, köszi, ez már a múlt hazugsága, az igazi propagandisták alól pedig meg már kirántották a usaides szőnyeget. Irak, Líbia okai már rég kiderültek, most soron van Ukrajna, az 5 milliárd dolláros nyugati kormánypuccs immáron nem titok. A nyugati elitet egy percig nem érdekli hány ukrán és orosz hal meg, amíg nekik, vagy a fegyvergyáraiknak jók. Itt messze nem Putyin sáros a legjobban, de most már mindegy. https://www.youtube.com/shorts/MqDsw9titEY Ha nem tetszik az igazság, fáradj odébb, most már kár erőlködnöd.
OROSZ-UKRÁN háború