Azért egy tucat fegyvertelen "arab" akkor, meg a Nato összes fegyvere amerikai műholdtámogatással most, az nem ugyanaz a kategória. De ahogy írtam, a végeredmény után majd erre is visszatérhetünk. 🤗
Kering egy videó - Rybarnál csak egy hamisított szöveg szerepel egy képpel - az ukrán partraszálláskor alsónadrágban menekült az orosz katona, de legalább a fegyverét magához vette, ő túlélte. Nem csatolom a videót, mert amikor megtettem a letolt gatyàval menekülő ruszkiról a háborútámogató Fedor besérült… A világ második legerősebb hadserege ( alsónadrágban) 😂😂😂😂😂
Miért köröznek ? És kik?? Az orosz barát Viktor?? Tudni akarod a jövőt? Még a héten itt orosz krimben,aztán hétfőn Moszkvában, kedde megyünk haza Törökországon keresztül!! Meg mondom hol lakunk a kicsihuszártol nem messze, keress meg ha akarsz ,elbeszélgetünk a témáról!! Amúgy lakik erre felé egy pár ilyen keveredett magyar,orosz ember ők is hozzá tudnak szólni!! Jó hétvégét mindenkinek, Fedor langszam , tudod ők mire játszanak!!
Csak a szájuk nagy, de tudatlanok, semmiről nincs pontos információjuk, nyomatják a szivárványos mantrát az ellenzéki pártok utasítása szerint, ha cáfolni, érvelni kellene, akkor inkább bélyegeznek, vagdalkoznak, kamuznak és megpróbálnak ellehetetleníteni - de én, aki most már évek óta ügyvédkedem nyugdíjasként, és kezdetben is jogi pályán voltam, eléggé edzett vagyok, és szerintem akik olvassák, azok is tudják, hogy ezek a Lenin-fiúk csak kamuznak, amivel ők teszik magukat nevetségessé és hiteltelenné. Szóval kösz, egyelőre még bírom, mert nem lehet őket komolyan venni. :)
OROSZ-UKRÁN háború