Igen, de az utobbi be fog kovetkezni.. erdekes modon az egyetemi neo beruhazast a jelentés befényezi de bet kozlemeny nem volt rola... majd atovasom tuzetesebben am...csak ez még fura volt.
Én azt emeltem ki, hogy a VG sem az AKKO pénzügyi teljesítményébe köt bele, hanem abba, hogy ez egyáltalán nincs összhangban a tőzsdei teljesítményével és a részvényesi értéknöveléssel.
inkább úgy kérdezném meg, hogy Steinberg Úrnak hol a helye? És Beatrixnak? Mert szerintem egyiknek sem az AKKO-nál. Én egy operatív vezetőt és egy értelmes kommunikátort szeretnék látni. Nem két bábot.
Ez a vg teljesen kormanypárti, ez leveheto az oldalárol.Most meg lehet mas lesz a szitu...na amit még kinyomoztam, hogy ez a Gerő igazi nagykutya-akviziciok terén.
Érdemes elolvasni a Világgazdaság mai cikkét az Akko-ról...úgy tűnik, hogy már a profiknál is kiveri a biztosítékot mind az árfolyam szintje, mind pedig az osztalékfizetés hiánya vs. éves eredmények. Ez biztató, hátha a nyilvánosság elkezdi piszkálni Vereséket, hogy lépjenek végre valamit.... Befektetés: rekordot rekordra halmoz az AKKO - Világgazdaság
jó dolog az, hogy hagyták, hogy téves információra hagyatkozva felüljenek egy csomóan a vonatra? szerintem nagyon nem korrekt. ami itt megy, az meg balfaszkodás.
marha komoly cég az is. Amikor SZIT lett a cég, kiállt JD a shareholderek elé, hogy "gyerekek, bárhogy is lesz, én egy kanyi vasat nem fogok kifizetni nektek?" NEM! Hagyta, hogy menjen a hype és felvigyék az árfolyamot 1000Ft fölé. Majd az összes osztalékjavaslatot lesöpörte. Idén arra hivatkozva, hogy tavaly elköltötte az össze pénzt, megint nem marad a kincstárban semmi. Milyen érdekes. És ez így lesz évről-évre. Semmi gond nem lenne ezzel, de akkor mi a pöcsömnek lett SZIT? Jaaaa hogy megvezetni a befektetőket jó pofa muri volt, meg elkerülni bizonyos kötelezettségeket. Na hát ennyit az Appeninn komolyságáról.
Ez egy elátkozott f..s papír.Jobb cég,mint az appeninn ,az árfolyam meg kevesebb ,mint a fele.A vezetés is jó bal,,,asz,azért toporgunk,így egy helyben.A nyereség egy részét ki kellene fizetni osztalékként,mindjárt lenne benne mozgás.Ezért kár a tőzsdén lenni,a napi 1-2 milliós forgalmával.Fizessék ki a részvényeseket,aztán vezessék ki.
Akko fórum