persze ez egy nagyon kiragadott példa, de tegnap Bázelbe repült az egyik ismerősöm wizzel. azt mondta, hogy nagyon max. félig volt csak tele. többször utaztam én is ezen a járaton az elmúlt években wizzel és mindig teljesen tele volt, pár üres széknél egyszer sem láttam többet. szóval fontos a járatszám is, de a utasszám meg a foglaltság engem eggyel még majd jobban fog érdekelni.
"The airline is currently about 86% hedged for its fiscal year ending in March, around 71% hedged for the following quarter, and 61% for the subsequent quarter. At prices closer to $700 per metric ton — far below current spot levels." . https://www.travelmole.com/news/wizz-air-solid-future/
A járatok száma elkezdett visszakapaszkodni! A háború kitörése után nem sokkal a 2025-ös évhez képest volt amikor a növekedés 3%-ra visszanyekkent a korábbi kábé 10%-ról. Most a legutóbbi adat szerint a járatok száma (vigyázat ez NEM az utasok száma!) újra kábé 9,5%-kal meghaladja az egy évvel ezelőttit... . https://www.eurocontrol.int/Economics/DailyTrafficVariation-AOs.html
Jelenleg a szorosban egyetlen hajó halad. Lehet, megengedik az áthaladást egyeztetések után, csak nem adtak telefonszámot az egyeztetéshez. Sokkal valószínűbb, hogy az egyeztetés valamiféle díjfizetést jelent. nettó kalózkodás.
Na, akkor a Ryanair elkezdett spekulálni. Ő bajuk, megtehetik, nekik belefér. Wizz szerintem 90$ olajon már kezdhet fedezni, én nem gondolom, hogy az olaj lesz 80$ alatt idén. ha lesz, akkor hamar lesz, mikor még az oroszok szankciófeloldás és Irán szankció feloldása is él. Ezeket a kapukat , főleg az oroszt szerintem bezárják majd, ha az ellátás rendbe jön.
Nah, már megint! . Az elmúlt napokban folyamatosan azt csinálja, hogy záróban "jelentősen" vagy fölrántja, vagy lerántja. És ilyenkor másnap nyitáskor full az ellenkezőjét csinálja a nyitóaukcióban. Szóval így mindig réssel nyit!! . Érdekes...
Kicsit hosszabb pálya kellett volna Pécsre és akkor onnan repülhetett volna a Wizz meg a Ryanair. Sajnos a mindenkori inkompetens kormányok a magyar vidéki repterekkel nem foglalkoztak, így a környező országok elviszik a határmenti forgalmat. Kassa Debrecen helyett, Pozsony Pér helyett, Eszék meg Pécs helyett.
Egy kicsit utánabogarásztam: A stuttgarti és az eszéki reptér csinál valami felmérést, hogy szeretné-e a nép, hogy legyen Stuttgart (STR) - Eszék járat. Állítólag Stuttgartban van Wizz bázis (nyitnak új Wizz járatokat tavasztól: Vom 15.4. bis 20.5. gibt es ab STR 6 weitere Ziele mit der ungarischen Airline: Tuzla, Banja Luka, Ohrid, Niš, Krakau und Warschau-Modlin), a legtöbb horvát Stuttgart környékén él Németországban, a Wizz korábban repülte Eszéket (2019 előtt). Közben már a Ryanair be is lépett (pontosabban a nyári szezonra) az eszéki reptérre egy londoni járattal. A Croatia Airlines heti két alkalommal jelenleg egy Eszék-München járattal röpköd, illetve vannak napi belföldi járatok (Zágráb, Pula, Split, Dubrovnik)...
Pestről úgy olvastam olasz, spanyol, görög nyaralójáratokat sűrítettek be, Debrecenből meg Várna lesz. Ez egyébként egy jó oldal, ha az útvonalváltozásokra kiváncsiak vagytok: https://www.aeroroutes.com/
Nyilván azért mert az Air Canadának látszik, h nincs felelőssége a balesetben. Az irányító először megadta az engedélyt a pályakeresztre a tűzoltóautónak, majd visszavonta az engedélyt de az mégis továbbment és összeütköztek a leszállás után fékező géppel.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.