Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Flyer hétfő, 21:44
Előzmény: #3819  Garajc
Azt az eszéki repkedést úgy hívják, hogy landing training és semmi köze sincs járatnyitáshoz. Ahhoz hogy valahova járatot nyissanak nincs szükség gyakorlórepülésre. A pilótanövendékek gyakorolnak, szoktak menni Kecskemétre és Pápára is. Ahol ezt olvastad azt az oldalt inkább ne kövesd. :)
Garajc hétfő, 21:21
Előzmény: #3817  OSZLOPOS
Eléggé össze-vissza hírek jönnek: 
» Hogy az Öböl-országokat szeptemberig nem repülik azt már napok óta tudni lehetett. 
» Közben leállították a Balkán-Ciprus járatokat, mert állítólag nincs elég gép. 
» Március végén nyit a montenegrói bázis. 
» Eszéken próbarepüléseket hajt végre a Wizz, hogy begyakorolja azt a repteret is, azaz tervben van az eszéki reptér bekapcsolása is (németországi célállomásokkal). 
» Növelik az Olaszországba tartó és Olaszországon belüli járatok számát. 
» Az adriai (horvát és montenegrói) és fekete-tengeri (bolgár) járatok számát is növelik.
Plafon hétfő, 20:59
Előzmény: #3817  OSZLOPOS
Na es az milyen, hogy az Air Canadanak halalos es eleg komoly balesete volt New Yorkban a hetvegen es plusz 3,3%-ban van az arfolyama?? https://www.nbcnews.com/news/us-news/live-blog/air-canada-laguardia-collision-live-updates-rcna264682
OSZLOPOS hétfő, 20:27
Előzmény: #3816  FeherTibi
Es hogy miert konyult le a vegen: mig a legtobb legitarsasag 1-2 hettel tologatja a jaratok ujrainditasat a tersegbe, a Wizz nemes egyszeruseggel szeptember kozepeig nem tervez arra repulni. Kivetel Izrael, ott ő is tologatja. De Dubaj, es a tobbi celallomas nem jatszik. Jo lenne tudni, mi jobbat sikerult kitalalni, azert 8-10 % kieso forgalmat nem olyan egyszeru hozni. Gep meg elvileg van, szoval repulni valamerre kell. Tehat tobb info jo lenne. 
FeherTibi hétfő, 17:22
Előzmény: #3815  OSZLOPOS
Én adtam helyetted egy minuszt :-)
OSZLOPOS hétfő, 17:07
Előzmény: #3814  OSZLOPOS
erre a vételre adtam magamnak egy mínuszt, de nem engedi a rendszer :-)
OSZLOPOS hétfő, 16:27
100 alatt az olaj, én bizony megvettem/kiegészítettem a pakkom. Még ma is benne lehet a 9,8-10 szvsz.
OSZLOPOS hétfő, 15:36
Előzmény: #3812  Flyer
majd jön: kitárgyaltuk Iránnal, hogy hazamegyünk!
Hát, azért sokan nagyon feltételesnek veszik ezt. OK, olajat megrázták, de pl az olajos cégek egyáltalán nem reagáltak negatívan. Olajból a spekit rázták ki szerintem. A szorosban továbbra is pár iráni hajó meg pár egzotikus zászlós hajó közlekedik. Többiek vagy nem kapcsolták be a követést de inkább nem mernek mozdulni. Izrael hatalmas kockázati tényező, én azt gondolom, ők befejezik, amit elkezdtek. 2-3 hét. Igazi ugrás szerintem akkor lesz, ha a szorosban megindul a forgalom. Végülis Irán elérheti a szankciók feloldását......De ha Donald most haza is megy...ezt egyszer le kell játszani, és le is fogják. keményebb arcok jöttek most hatalomba, mint akik voltak; puhulás helyett még nagyobb ellenállás lesz. 
Flyer hétfő, 15:25
Előzmény: #3811  Garajc
Valahogy így! :D
Ahogy olvasom vannak egyeztetések csak nem USA és Irán között. Ezt Trump egyeztetésnek veszi Irán meg nem. 
Garajc hétfő, 15:10
Előzmény: #3809  Flyer
Végül is ha úgy vesszük tárgyalnak:
.
Trump Iránnak: Szétbombázunk!
Irán Trumpnak: Kapd be!
Trump: Tárgyalunk!
Irán: Kapd be!
...
:))
ALANFED
ALANFED hétfő, 15:04
Előzmény: #3807  Garajc
sábát , és akkor izraelt kihagyja a tárgyalásokból
Flyer hétfő, 14:44
Előzmény: #3806  Garajc
Iran's foreign ministry denies Tehran-Washington talks
Iran's foreign ministry has issued a statement, saying: "We deny what US President Donald Trump said regarding negotiations taking place between the United States of America and the Islamic Republic of Iran."Quoted by CBS News, the BBC's US partner, the foreign ministry adds: "The Islamic Republic of Iran adheres to its position rejecting any type of negotiations before achieving Iran's goals from the war.”
OSZLOPOS hétfő, 14:03
A kötvény piac szólt Trumpnak. az egyik legnagyobb erő.
Bármi is igaz ebből a mostaniból, annyit elértek, hogy a piacok kicsit felébredjenek: zárni sem lesz könnyű a shortot, ha jön a jóhír. Amúgy egy ellenállás állított meg minket, a forgalom meg kiemelkedő, szóval vannak, akik eladásra használják ki az ugrást.
Garajc hétfő, 13:56
Előzmény: #3801  treff
Egyébként miért is öt napra halasztotta??? Mi lesz 5 nap múlva??? Ja, hát persze: HÉTVÉGE!!
Flyer hétfő, 12:45
Előzmény: #3797  OSZLOPOS
Jogos, kicsit túlzóan fogalmaztam. Arra akartam kilyukadni hogy másfele nem nagyon tudnak repülni csak Dubaiból vagy Dubaiba.
Flyer hétfő, 12:42
Előzmény: #3800  Garajc
Valószínűleg szóltak neki, hogy háborús bűnt tervez elkövetni ugyhogy elkezdte a kitolatást. 
Mivel Trump egy beteges hazudozó, így nem lepne meg ha Irán nem tudna ezekről a tárgyalásokról. Kiváncsian várom a reakciójukat.
Garajc hétfő, 12:33
R: 929,00 GBp; +45,00 GBp; +5,09%
Garajc hétfő, 12:32
Előzmény: #3801  treff
Ja-ja! Lüke gugli fordító emígyen fordította! Bocsi!!
treff
treff hétfő, 12:30
Előzmény: #3800  Garajc
5 napra!

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek