Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Én lassan 2 hete vagyok itthon, mert a suliban is karantén volt, kezd fárasztó lenni. Nem fogok hónapokig itthon ülni, akkor sem, ha ez egyeseknek nem tetszik.
“Nem azt írtam, hogy megyek, hanem azt, hogy az állami szerv szerint mehetek. “ Korábban: “Megyek a hentes haveromhoz fültölt pulykacombért, amit két hete rendeltem, speciálisan csak nekem készíti. Ez életmentő út, mert ha nem megyek érte, kifiléz.“ Egyik szavaddal ütöd a másikat, miközben előtte meg azt írtad, hogy tüneteid vannak és sz.rul vagy.
Azért az szerintem nem mindegy, hogy tudom magamról, hogy fertőző vagyok. És DIREKT megyek közösségbe. Vagy nem tudja, mert tünetmentes. Meg azért akinek tünete van az biztos, hogy jobban fertőző, akárki akármit mond. Illetve hozzátenném hogy akinek tünete van, az üljön már otthon és gyógyítsa magát. Mert a mostani hideg időjárásban q gyorsan meg tud fázni és súlyosabb állapotban lesz. Nem igaz, hogy pár napot nem lehet otthon lenni nyugiban.
Sajnálom, remélem jobban van. Nem azt írtam, hogy megyek, hanem azt, hogy az állami szerv szerint mehetek. Tehát az oltatlanok tömeggyilkosok, még a negatív gyerek is, de én a védettségimmel mehetek majka koncertre, senki nem vizsgál, rá sem kérdez, nem vagyok kontakt személy sem, az hogy lehet?
Ez egyáltalán nem vicces. Apukám 2 hétig volt lélegeztetőgépen a covid miatt. El sem hiszem, hogy értelmes felnőtt emberek ebből viccet csinálnak. És hovatovább még direkt fertőzik is a többieket. Megáll az eszem, hogy ennyire önző legyen valaki.
a sokszor idézett/áhított "laza" skandináv járványkezelés, korlátoznak és oltanak: "Betiltják az alkoholos italok árusítását a bárokban és éttermekben Norvégiában az omikron-variáns terjedése miatt – jelentette be a kormányfő. Jonas Gahr Stoere kifejtette, hogy eközben az iskolákban is szigorúbb szabályokat vezetnek be, az oltási kampányt pedig felgyorsítják."
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live