A magyar kormány végül 5,4 milliárd euróra nyújt be igényt az Európai Bizottságnak a védelmi készenlétet segítő 150 milliárdos SAFE-keretből a kotrábban tervezett 16,2milliárdból...
Marad az árfolyam, természetes, hogy marad. Miért nem megy vissza? Nos ennek számos oka van. Szvsz már nem a politikai bizonytalanságról van szó. Hazánkról messze bűzlik a politikai gusztustalanság, a gazdaságpolitikai impotencia, a széttartó kormányzati munka savanyú izzadtság szaga. Akinek pénze van, nem rakja bele ilyen papírba (aki mint én is, beragadt, az így járt). Nem a cég miatt! Hanem a gazdasági környezet lassú lerohadása miatt. Hosszabb távon ez a mindent szétverő kocsmai tempó erodálni fogja a pénzügyi bizalmat. Hamar észre veszik az emberek, - az OV-t megbüntetni szándékozók is -, hogy magukat vágták nyakon... (Ja: természetesen tudom, nincs tökéletes kormányzás és tisztességes kormány, az előző is ún. ezmegmilyen volt) Az sem biztos, hogy elég lesz, hogy a kormány kiegyezik majd a céggel. És mi van, ha másnap a másik lábukra lépve ébrednek? A politikai vezetés és a stílus kérdőjelessé tesz mindent. Sokan azt gondolják, a bosszú és/vagy elszámoltatás után elérkezik a konszolidáció időszaka. De mi van ha a tempó túlszalad, és komcsi jellegbe csap át? Mindenki mindenkit feljelent és megint énekeljük, hogy a párttal a néppel egy az utunk! Ebből a helyzetből meg már nem lesz vissza út!! A bizalmatlanság szülte romló gazdasági eredmények a tőzsde soványodását is elhozzák majd! Senki ne gondolja, hogy ez csak a 4ig-ről szól. Szólhat ez sajnos minden más cégről is, ha rájuk fordul Sauron szeme.
van a wishful thinking... és van a racionalitás. a baj akkor kezdődik, mikor már nem tudod, hogy melyik ez és melyik az.... sajnos, itt nagyon sok fórumtárs harcol, hogy dűlőre jusson, hogy mi a remény és mi a tény
Mi cáfolódott pontosan?Mert sehol sem olvastam, hogy ezeket a mondatait visszavonta volna RSZR... "Azok a projektek szóba sem jöhetnek, amelyek 99%-a váratlan fordulatként ugyanazon cégeknél landoltak volna.Hozzátette: maradjanak a tényeknél, még akkor is, ha „lehet, hogy van olyan NER-es cég, amelyik már számolt a haszonnal, de most hoppon marad”. https://24.hu/belfold/2026/09/24/ruszin-szendi-romulusz-unios-safe-hitel-haderofejlesztes/
Nem igazán értem, hogy miért csináljátok ezt rice-al...mintha ő tehetne róla. Nevetséges. Milyen alapon kéred számon? Miért kellene neki magyarázkodnia? Tisztára mint az óvodában. Ez a tőzsde. Vállalja mindenki a döntéseiért a felelősséget és ne másra mutogasson. Szerintem örüljünk, hogy Rice részletesen és folyamatosan megosztja velünk a véleményét. Cserébe itt savazzátok folyamatosan.
Ezt mivel magyarázod Rice? Te mindent olyan jól meg tudsz magyarázni talán ezt is.... akkor hol van az 1630-as árfolyam vissza? Na ez itt a nagy baj h bármi történik szarik rá az árfolyam, hol van beárazva a musk hír vagy bármi más pozitív hír? Cáfolódik egy negatív hír, nem számít, az árfolyam marad.....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.