Mai világba már azon se kapná fel senki a fejét,ha mondanám szólitsatok nyugodtan Katának!!Szerencse öregapám meghalt már,mert ha élne felkötné magát szerintem!Meg ezek a régi öregek is,akik a szőlőbe kapáltak egész nap!
Bocsi, de fiatalok vagytok mind a ketten Szabival együtt. (A fiam elmúlt 50) Egyébként igaz, 50 után is kezdődik egy élet, de az már másféle lesz, mint az első ötven:)))
A Colt példája mutatja, hogy az állam és a 4iG közötti szerződés nem a 4iG kezdeményezésére és javára köttetett. Az érintett cégek árbevétele, nyeresége nem indokolta a vételt a 4iG részéről, és a több árbevételhez/nyereséghez százmilliárdos fejlesztések kellenének. Ha így van, akkor érthető, hogy az állam nem akarja visszacsinálni (érvényteleníteni)
Tegnap megmutatták, milyen az 1740, szerintem ügyesek lesznek a srácok, ma napközben letolják 1720 környékére. Aztán a héten elköszönünk a 17XX árfolyamtól is...
Én nem értem, hogy mi a frászt tökölnek ennyi ideig. Az ország éves költségvetését pikk-pakk át tudták világítani, itt meg szórakoznak az idegeinkkel. MP a kampányban azt mondta, hogy a kormánya első napján érvényteleníteni fogják az N7 szerződést. Azóta eltelt több mint 2 hónap és nagy a csend. Kizártnak tartom, hogy egy épeszű vezetőség milliárdokat költsön tőkeemelésre és kivásárlásra egy olyan cégben (Colt CZ Hungary) amely várhatóan már nem sokáig lesz az övé.
Sajnos a jövőbe nem látunk és utólag mindenki nagyon okos hogy mit kellett volna tenni. A múlt heti lottószámokat kajakra el tudom találni, de a jövő heti már nehezebb. Kb ilyen ez, azt tudtam hogyha kormányváltás lesz akkor meleg lesz a pite, bíztam hogy max ha lesz is kormányváltás akkor egy sima többség lesz - hát nem az lett. Ilyen ez a popszakma. Meglátjuk mi lesz, az előttünk álló út finoman szólva elég rögös. Személy szerint én kiváncsi vagyok mi lesz a sztori vége. Egyébként meg Szabival értek egyet, élvezzétek az életet amíg lehet. peace
Sajnos az arabokkal érvelni azt gondolom, hogy felesleges. Az ő szintjükön apró pénzzel szálltak be, és előfordult már a történelemben, hogy egy befektetés nem jól sikerült. Változott a széljárás áprilisban...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.