Átfogó, tegát mindenre kiterjedő. Ez nem 4iG specifikus, hanem mindenre kiterjedő gazdasági vizsgálatot jelent. A cikk nem is említi a céget. Ugyanakkor más cégek mellett az is érintett lesz.
Most a hírek szerint szerint, decemberig vizsgálják a 4ig-t... ma földbeállással indlunk... ne legyen igazam!... Elon jelentkezz!.... :)) ugye csakis vétel... mert ismered JG-t ....:))
ES te azt honnan tudod, hogy senki a 30 NATO vezetoje kozul nem verte nagy dobra revolvert? Gondolom megnézted az osszes állam sajtoját hogy ezt allítsd.
"Már megvan a forgatókönyv..." ajjaj, a rövid és főleg szelektív memória nem szerencsés... Már elfelejtetted az "elmúlt nyócév" mantrát? Na, de hagyjuk a politikát, pláne a ezeket a rögtönzött pszichoanalíziseket. Egyébként azt szokták mondani, hogy amikor szart lapátolsz, akkor bizony a lapát szaros lesz... Engem érdekel, hogy ez a Vitézy - Kapitány - Orbán Anita - Kármán András - Görög Márta ötösfogat hogyan fog muzsikálni...
Az hogy ez az ember mentálisan beteg!Nézd meg a képeken is úgy helyezkedik hogy mindig a legerősebb kutyák mellett legyen!(fideszbe is ezt csinálta)Most is odabújt a Trumpli mögé,hogy fókuszba legyen!Mindenki örült neki,mindenki az ő seggét nyalta,mindenki gratulált neki,ő volt a NATO csúcson is a csúcs!Szerintem erre célzott a kolléga!Nárcisztikus,kisebbségi érzése van(mondjuk azt még megértem),közbe nagyképű,nem tud kultúrált módon kommunikálni,a tiszteletet nem ismeri!Ez a tisztelet párt,elmondja a fideszeseket minden aljas hazug trógernek?vádaskodik reggeltöl estig a parlamentbe is,meg óbégat mint aki idióta!Már megvan a forgatókönyv,most a kövi 4 évbe azért lesz minden szar,mert a kózanosztra meg a maffia mindent ellopott 16 évig!Hol a 480ft-os benzin,meg az a többi ökörség amivel beetette ezt a sok szerencsétlent?
Egyszerű válasz, ami cáfolja azt, hogy finom jelzés lett volna egy névre szóló pisztoly ajándékozása Erdogantól, hiszen minden résztvevő kapott, csak nem verték nagydobra. Visszaolvasva a beszélgetést, szerintem egyértelmű.
Meghallgattam Telex kérdéseire adott válaszokat. Sajnos csak terelés ment, mert semmilyen információval nem rendelkeztek a kérdésköröket illetően. Ugyanakkor érdekes, ahogy a Telex rá van állva a cégre. Mi a cél vele??
https://www.portfolio.hu/bank/20260709/nagy-dobas-az-mbh-tol-elkapkodtak-a-befektetok-az-uj-kotvenyeit-848506 A piac nem válogat a címkék között – az MBH kötvényeire 2,5-szeres túljegyzés jött, pedig sokan NER-es bankként hivatkoznak rá. A 4iG pedig pont egy őszi nemzetközi kötvénykibocsátásra készül. Ha az MBH-nak ment, a 4iG-nek se kell félnie. A számok beszélnek Q1-es 203 milliárdos árbevétele és 69,3 milliárdos EBITDA-ja komoly érv a befektetők felé. És ha ősszel beindul az SRV is – legyen bárhol az árfolyam –, ez a kettő komoly felhajtó erőt jelenthet. Szvsz van ok a bizakodásra. 💪🚀 Hajrá 4iG!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.