Az, hogy nyitáskor 29 forintos spread volt az ajánlati könyvben a két oldal legjobb ajánlata közt, és most is 15 forint, ez azért komolyan elgondolkodtató... mindezt libafos "erősségű" forgalommal...
Sziasztok! Nem akarok beleszólni a vitákba, de azok a "kisvbefektetők" akik ott voltak a közgyűlésen tudják hogy a 100.000 db feletti részvényesek nem c sökkenttettek, sőt egyes esetekben növelték portfóliójukat. Ezt Bandókapitánnyal együtt megállapítottuk, mivel mi már több közgyűlésen is ott voltunk :) Akkor is ott megállapíottuk hogy az árfolyamot a 100.000 db alatti részvényesek mozgatják. Ők azok a bizonytalanok, spekulánsok akik a jelenlegi árfolyamra "letették" a cég értékét! Ha ők végre részvényesként viselkednének és elkezdenének képviselni a "céget" úgy mint RÉSZTULAJDONOS, akkor mindenfélet hír nélkül akár holnap 3000 Ft fölött lennénk, és azon a szinten lehetne kereskedni. Tudomásom szerint Audax és Rice is volt a közgyűlésen! Így ők is tudják, tudhatják hogy a 100.000 db alatti részvényesek mozgatják az árfolyamot! Az hogy kinek mi a kicsi, és mi a nagy azt a saját takarója határozza meg. Szerintem egyezünk meg abban hogy aki a közkézben van az mindenki kicsi és akkor nincs vita.:) Van akinek kissebb van akinek nagyobb portfóliója van! Abban szerintem mindenki egyet tud érteni hogy Ricének a kicsik között van a legnagyobb portóliója! VIsszatérve itt szerintem valaki "be akar vásárolni" ezért van ez az állandó lenyomás, vagyis valakinek, valakiknek érdeke a részvény árfolyamának ezen a szinten tartása! Minden hír, nyilatkozat, abba az irányba mutat hogy rövidesen megegyezés lesz a kormány és a cég között!
Bárkinek elhiszek bármit , csak valaki szóljon már az árfolyamnak is . JG mindehol volt már ,a cég is király. Van benne nagy lehetőség. Csak semmi köze az árfolyamhoz . Itt valakik játszanak vele egyenlőre . Mehetne akár napi 3 rakéta is az űrbe 4iG felirattal de az árfolyam az fél éve zuhan .
Én lehet a céget "promózom", de te sokszor magadat. Pár dbokat eladsz, meg veszel és akkor itt dicsekszel napokig. Írd meg tegnap mire írtam a csúcsot, mert tényleg nem emlékszem rá. Ha nem írtam, akkor miért ferdítesz szándékosan? A másik 1 éve ilyenkor 1830ft volt az árfolyam. Senki nem írta, hogy 1 év és 4000 felett lesz, pedig 4 hónap alatt 1830ról emelkedett 4965ft-ra. Ezen is érdemes elgondolkodni és azon, ha az új kormánytól jönnek majd a megrendelések akkor hol lehet az árfolyam. Most meg azt írogatod, hogy "mese része", hogy Jászai a Pentagonban is tárgyalt. Már a tények is neked mese. Hihetetlen vagy. Audax1 Te tényleg nem érted, hogy akinek nincs mondjuk 2%nyi részvénye az mind kicsi ebben a papírban??? Akik ide írunk mind kicsi. 10% a közkéz. Ennyi a kicsik pakkja. Na lépek mert látom, "itt fokozódik a dráma feszültség" 1933ft
rice2, szerintem meg ne vedd magadra, amit írnak. Tényleg nincs könnyű dolgod – ahhoz, hogy valaki itt érdemben elemezni tudjon, kéne egy rakás megbízható információ. De abból most épp nagyon kevés van. 💪
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.