Szia, A Magyar Közlönyben nem jelent meg, egébként szerintem erről van szó: A „former” (korábbi) megjelölés oka a LinkedInen egy egyszerű adminisztratív és nyelvi sajátosság, nem pedig az, hogy elvették volna a rangját. A pontos okok a következők: Időszakos kormányzati feladat volt: Jászai Gellért a kinevezésekor nem egy állandó nagykövetség (pl. a washingtoni vagy londoni követség) vezetését vette át, hanem a magyar állam képviseletében egy konkrét külgazdasági misszióra kapott megbízatást. A misszió lezárult: Miután a rábízott nemzetközi tárgyalások (például a SpaceX-szel és az amerikai partnerekkel folytatott egyeztetések) lezajlottak, ez az aktív diplomáciai feladatkör véget ért. Mivel már nem lát el napi szinten ilyen kormányzati képviseletet, a LinkedIn rendszerében ezt a pozíciót le kellett zárnia. A rang megmarad, a pozíció nem: A diplomáciában a „rendkívüli és meghatalmazott nagykövet” egyben egy titulus és rang is, amelyet a diplomata a feladat lejárta után is viselhet (hasonlóan ahhoz, mint amikor egy volt minisztert vagy miniszterelnököt később is miniszter úrnak szólítanak). Viszont az online önéletrajzban (LinkedIn) az aktív munkavégzés végét a „former” szó jelzi. Nem politikai kegyvesztettségről vagy büntetésről van tehát szó, hanem arról, hogy a 4iG elnöke elvégezte azt a konkrét nemzetközi gazdaságdiplomáciai feladatot, amire a rangot kapta.
Biztos nem érdemlem meg a nagy nyerőt, de pont az ilyen időszakok miatt szoktam elfáradni, mire eljön a ma még elképzelhetetlen mértékű emelkedés és túl korán adom el. HA jön... Jártam már így párszor, de ez nem Otp, itt mérföldekkel nagyobb a kockázat.
Ugyanott tartunk mint egy évvel ezelőtt az árfolyamban, mikor vettem az első pakkom. Kíváncsian várom, hogy szeptember mit hoz. 2290 Ft-os átlagáron vagyok benn. Minden sorstársamnak kitartást kívánok! üdv, kbf.
Nagyon szomorú. De akkor mi legyen? Nézegessük nap, mint nap? Ma csúnya, holnap lehet hogy szebb, de igazából mindegy, 2000 alatt van stabilan. Nem tudom hogyan tovább. Van még itt értelme bármire is várni? Elvileg van, de rendkívül idegörlő.
Ne 8 millás forgalom alapján ítéljetek….
Ez a szándék, kiforgatni mindenkit aki nem bírja idegekkel.
Ne nézd, ne foglalkozz vele.
Légy befektető, majd nézz rá fél év múlva
Szép nyarat Minden Részvényesnek!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.