Én arra tippeltem mindig is hogy január óta gyűjtögeti valaki nagyon ezt a részvényt . Hetekig mozgatták 100 as sávokban , dobatták el a kicsikkel és közben vették meg . Remélem most már az alján tartunk az árfolyamnak. Lassan SAFE lesz amitől talán lesz egy komoly emelkedés , remélem .
A mai nyilatkozatot követően minimum lenne a cégtől egy közlemény arról, hogy minden vizsgálatot készségesen támogatnak, ugyanis a cég érdeke, hogy a magyar állampolgárok biztonságát, valamint Magyarország gazdaságát erősítse. Ez az a pont, amikor véleményem szerint nem lehet kukába ülni. Anno a MOL és az OTP is azonnal reagált az ilyen jellegű nyilatkozatokra.
Kár pánikolni ! Valaki zárás után 1930 ért vett 12000 db-ot . Nem hiszem hogy valaki olyan aki nem tudja mi lesz a közeli jövőben .tudom nehéz de azért min 1 hónapot adjunk az árfolyamnak . Addig meg aki akarja vegye !
Ide is bemásolom már. Csak egy kósza gondolat: Mikor orosz drónok támadják Kárpátalját, akkor miért ne lehetne Magyarországnak olyan műholdja, ami a kommunikáció mellett védelmi eszközként is tekinthető? Jó persze vizsgálják át a szerződéseket, húzzák meg a cégen a nadrágszíjat. Persze bemehet az árfolyam 1500-re is, de ha átrepül 1-2 "izé" akkor majd mit mondanak, hogy miért nem voltunk rá felkészülve?
Most felbaszott, meg a Radnai is! Pedig rájuk szavaztam! "Minden szar ami volt" mentalítás? Miért nem teszik ezt a kreténséget a háttérben? Mostanában, ha hoznak törvényt, kitisztul, h kik vannak a magántőke alapokban! Leboltolják, a sok szerződést...munkaheky kell, gyár kell, mérnök kell! Ja csak nem a ner számlára! Benne űlve ebben a szarban, azon gondolkodom, meddíg lehet ezt a rétest húzni...
Mert meg kell a cirkusz a nepnek.Jol hangzik,hogy 1300mrd ft-ot “kapott” a ceg.Arrol nem beszelnek,hogy haderofejlesztes es ez kb 10ev alatt.Persze ennek nagyresze a koltsegvetesbe menne vissza. Lengyelek 45milliard eurot hivnak le es sikerrol beszelnek.
Én nagyon pártolom, hogy szorítsák vissza a korrupciót. A jelenlegi narratíva szerint, minden ami bűnös, minden ami korrupció, az a Fidesz! De a Fideszben sem kezdők ülnek. Szerintem már bent van a csőben néhány eset náluk, hogy hát akkor ezt is, meg ezt is, meg ezt is... ugyan vizsgálják már ki.
Tudod mit jelent a keretszeződés? Ha nem akkor elmondom neked. Konkrét végrehajtó szervek csak rajtuk keresztül szerződhetnek. Így nulla azza "0" munkával leveszik sápot. Ezt neked lehet hogy nem tudod megérteni, de ez így működik!
Nekem nagyon fura ez a hozzáállás azt sem tudják-tudjuk, mi van a keretszerződésben. Lehet, hogy titkos katonai szerződés, NATO által támogatott stb. Komolyan miért ilyen balekok? Elég égő. Keretszerződés fogalma sem tiszta...Először informálodni kéne nem pofázni, a végen még saját magukat szúrják tökön..
Köszönjük miniszterelnök úr, mi, több ezer kisbefektetők, h megvéd minket a pénzünktől! Jogász létére ő is gszdadági zseni lett? Azt értem, h Jászait ki akarják csinálni, akkor hívja be, arjon vki közleményt! Vagy megmutatja, h névértékre tudja verni a részvényt? Felül kell vizsgálni, oks, ne gazdagodjon neres! Akkor meg ne nyilatkozzanak amíg nem tiszta minden! Vagy nekik az, h kicsinálják a céget! Minden vissza az államnak! Balássy 2.0?
Én nem tartom magam trollnak... Kurvára hittem a cégben, tartom még a 4825-ön vásárolt papírjaimat is! Ugyanakkor, kíváncsi vagyok, hogy 1948-ról holnap vajon meddig basszàk le...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.