👍igen!Most zöld a lámpa,teljes a felhatalmazás,akkor lássuk hogy az álmok és a mesék,hogy fognak valósággá változni!Én szurkolok nagyon!Ha bejönnek a tervek,Dubaiba se kell menni,mert itt lesz a Dubai!Csak nehogy annyi valósuljon meg belöle,hogy 3000ft lesz egy 0,5 literes kóla,mint Dubaiba,a többi meg marad minden ahogy volt!
A vg cikkéből óllóztam, a 4ig-re is érthető "Fejvesztett előremenekülés kezdődik az új kormány alatt, és ha szélnek eresztik a hozzáértőket, búcsút mondhatunk az eurómilliárdoknak.". Link:
Tegnap nem volt túl nagy forgalom, messze a 30 napos átlag alatt voltunk. Így szerintem nem lehet erősebb eladási hullámról sem beszélni. Esett, de a nemzetközi hangulat sem volt kedvező a hadiiparban.
Ha mentálisan nagy a gond, arról az elmúlt időszak kormányai tehetnek. Elég csak megnézni a minden beborító kormányzati kommunikációs kampányok tartalmát és színvonalát. Az biztos, hogy annak a gátlástalan rablásnak, szakmaiatlan gányolásnak, amit a fidesz művelt, véget kellett vetni.
Úgy, ahogy írod lassan, de nem biztos, hogy csendben.Mindenről kiderül, hogy meg sem történt, de lagalább annyi biztos, hogy nem is úgy volt. Egy régi vicc jut az eszembe, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak és nem is ott hanem ellenkező irányban.
Azért lassan kiderülnek a dolgok szépen csendben... Szijjártó nem szivárogtatott az Oroszoknak, Gödön nem volt környezetszennyezés! Lehet, hogy a kacsákat és aranyhalakat sem az ázsiai munkások ették meg? :))) https://24.hu/kulfold/2026/05/08/eu-oroszorszag-magyarorszag-kiszivarogtatas-vizsgalat-eredmeny/
Ki hogy látja? A választásokat követően ki es milyen tételekben dobta el a részvényt? Lehet közöttük “nagykutya”, aki esetlegesen tud vmit, de szépen, fokozatosan szállt ki a buliból, hogy nagy pánikot es feltűnést ne kelcsen? A tegnapi erősebb eladási hullámnak mi lehetett az oka?
Minden opció érdekes, ma új a kormány, a SAFE határidő is nagyon közel... A rangot az államfő adományozza a külpolitikáért felelős miniszter javaslatára, a visszavonás (vagy a megbízatás alóli felmentés) is az ő hatáskörébe tartozik. A "szereplőknek" mi lenne a legjobb, hogy jöjjön a SAFE?
Hogy látjátok? Jászai "még" nagyköveti rangja milyen mozgásteret adhat a résztvevőknek? EU MP SAFE Rheinmetall CSG? Mi lesz? A rendkívül közgyűlés előtt lesz változás vagy ezt Jászai indítja el, "kezdeményezi"?
Mától akkor minden hiper-szuper lesz!Magyarország lesz az új Dubai ezután,a régibe most úgyse megy már senki,csak a fideszesek akik az elszámoltatás elől menekülnek!Ja,az új megváltónk is abba csapatba játszott még 2 éve,de az már régen volt,azóta megtért!Most ezután az árváknak lesz adva a sok pénz,az egészségügynek,nyuggereknek,családoknak,oktatásra,mindenhova,és zéró korrupció,zéró lopás,minden szakértelemmel és becsületesen lesz kormányozva!Lehet a Ferrari meg a Porsche szalon is bezárhat,sok babér nem fog teremni nekik itt már!Nálam egy 200 literes hűtő tele pezsgővel,és már tegnap ünnepeltük hogy újra visszacsatlakozunk Európa vérkeringésébe!Tegnap összeszámoltuk mennyi pénzünk van,azt mondtam a gyereknek,majd megnézzük 1év múlva,meg 2 év múlva is,hogy mekkora sikersztorikba is futottunk most bele!Ömleni fog az uniós lóvé is!Én ki is nyitottam az abkakot már,ha jön,akkor nem akarok úgy járni mint a Mézga Géza,hogy betörik mindig az ablak,vagy esetleg elfolyik előttem,azt nem tud beáramolni!Én erről a beiktatási ceremóniáról szerencsére lemaradok,de valahogy majd túlélem!Motoros szezonnyitó találkozó lesz,fél 10kor várnak a haverok a kuton,azt mi zúzunk oda!Szép napot mindenkinek!Aki meg motorozni megy annak széles utat!Aki vadászni,annak egy kalappal!Aki a bányába,annak jó szerencsét!Aki meg a kertbe kapálni,kenje be magát naptejjel,nehogy leégjen!Alkoholfogyasztással meg csak óvatosan!Ne a detoxba legyen a fél ország estére,hogy meglesz a világ váltva most!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.