1800ig eshet szerintem vagy most is fogjak hintaztatni 1800-2500 kozott. Oriasi aljas panikot keltettek amit az emberek megint benyaltak. Nagyon magas volt az arfolyam, szerintem az a realis ami most van, el kell ismerni. Rice2 is tett meg egy ilyen becslest amikor kb 1200 volt, hogy 2025 vegere felmehet 2400ig. Utana tulspekaztak, most ahogy kellett minden adott, hogy ennyire szetvertek: irani haboru, valasztasok, bizonytalansagok. Ezen az egy papiron teljesen kiolvashato, hogy mennyire befolyasolhatoak az emberek, foleg ugy, hogy ebben a cegben zs kategoeias hirek nem voltak, teljesem komolyan volt/van kezelve. Amit itt latunk ugyanaz van a kampanyban, ezert is marad Orban. Utana ennek raketa lesz aprilis 13-an. Kitartast!
Ha volt már akkor bocs, de ma nem voltam gép előtt. Telexen az alábbi volt ma es hát ők nem valami fideszesek, de már szerintük is túl van tolva. " 4iG bevételeinek nagy része távközlésből származik. Ha nyer a Fidesz, aligha nyúlna hozzá a most enyhített távközlési különadóhoz. Ha nyer a Tisza, aligha vállalati különadókkal építkezne, piacbarátabb kormányt szeretne a gazdaság. A 4iG-nek pusztán ez a távközlési része is többet érhet, mint ahol most tart a papír, ez a részvény esett ugyanis a legtöbbet. A cég közzé is tett egy közleményt, amiben rögzítette, hogy a 4iG Űr és Védelmi Zrt. és leányvállalatainak vevői megrendelésállománya, valamint vállalt vevői lehívási kötelezettségekkel kötött szerződésállománya összesen meghaladja a nettó 3,5 milliárd euró összeget. A piac megnyugtatására szánt üzenet lényege, hogy akármi is történik, a jövő szerződései már zsebben vannak. A védelmi ipar pedig azért maradhat ígéretes, mert ha nyer a Tisza, könnyebb lehet az EU-források lehívása. Ha végre Magyarország is hozzáférne a SAFE-programhoz, akkor az „kikönnyítheti” a védelmi beszerzéseket, igaz a védelmi kötelezettségek valójában nem is függnek a finanszírozástól, az akkor is kötelező, ha nem kapunk rá kedvező forrást. Alternatíva hiányában a 4iG-csoporthoz kerülhetnének összegek, hiszen a következő kormány elemi érdeke, hogy az ilyen forrásokból hazai beszerzés és ne import valósuljon meg. Noha természetesen az sem valószínű, hogy egy ilyen tulajdonosi struktúrával lennének Magyar Péterékkel élénk kapcsolataik."
Egy honap múlva kozgyulés. JG legutobbi nyilatkozatában tobb bejelentést rebesgettet. Semmi kétségem, hogy a kozgyulésig JG feltornázza az árat elfogathato szintre. Ehhez nem kell sok, mert a részvény ára nevetséges szinten van. Nem gondolom, hogy valakit érdekel, de múlt hét csutortokon eladtam az egész pakkomat és ma visszavettem. Most joval tobb részvényem van mint múlt csutortokon volt. A bizalmam a cégben megvan, semmi sem változott, minden szerzodés érvényben van, az Axiom, a csehek, a torokok, az egész Balkán, Lockheed stb. ugyanúgy ott vannak mint amikor 4960 Ft volt a részvény. Roviden, azt hiszem, hogy a legrosszabbon már tul vagyunk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.