Most miért haragszol rám? Csak a TA szinteket írtam be lefelé, 2390-2400, 1790-1800. Persze most jöhet az eddigi esés ék a korrekciója, meglátjuk mi lesz.
Amikor ma felkeltem, nem gondoltam volna, hogy ezt fogom tenni. Eladtam mindent. Nem bírtam már nézni, hogy olvad el a pénz. Nyilván ha okosabb lettem volna, akkor 4.500-4.800 között adom el. De ez van. Valaki itt írta, hogy az eladáshoz is erő kell. Hát kellett.
Remélem nem lesz igazad abban, hogy jövőhéten fordul mert akkor ebből centes részvény lesz addig. Számomra furcsa a cég hozzáállása. Nem érdekelné őket ATH óta lassan fele annyit ér? Menekítik a tőkét mintha nem lenne holnap.
Utoljára akkor volt ilyen mozgás amikor a T system felvásárlás meghiúsult. ott nem mondom ki ,mert kampányidőszak van, borított 2 millió részvényt a piacra, mielőtt kijött volna hír. De akkor, arra az egy sztorira volt felfűzve az egész történet. Most teljesen más a helyzet ,sokkal több lábon áll a cég ,sokkal nagyobb sokkal több lehetőség van, ha egyik lába esetleg ki is esne pl. Safe, attól függetlenül van helyette más is. A Telekom rész már beérett az már hozza a pénzt, ráadásul múlt héten jött ki a hír hogy bérbe adják a hálózat egy részét ,onnan is jön a pénz stb.Én már nagyon régóta itt vagyok ,szerintem az egyik legnagyobb pakkal rendelkezem, a tapasztalatom az, hogy lehet ez még rosszabb is, de a nyugodt higgadt kereskedés a kifizetőbb ebben a részvényben. Nehéz idők ezek , de ,idővel minden pozi begyógyul , itt nagyon be tud gyógyulni. A funda nem változott. Sajnos ilyenkor a stoppok aktiválják egymást és olyan mint a lavina.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.