Nagyon örülök, hogy a4iG szépen halad. Maradjon is így. A magyar kormány sokak szerint túl közel van az oroszokhoz. Nehogy egyszer valaki fontosnak ez biztonsági rizikó legyen. A fegyverek gyártása nagyon kényes ügy.
Várjuk a szivárogtatók üzijeit! :D Eddigi legdurvább közgyülim az idei appenin volt, amikor bejelentették előtte, hogy mégsem fizetnek osztalékot, sok mentek a közgyülire és kb. folyamatosan közvetítettek itt a fórumon, kb egy percen belül volt több komment amikor élesedett, a papír meg ment mint állat talán össze-vissza, mindenki reménykedett, hogy mégis lesz osztalék. Vonatom utaztam pont, előtte adtam el a papírt, mert amit megtettek az ismét a magyar értékpapír piac szégyene volt, de az egész magyar mentalitás kiolvasható volt akkor és most is abból a cégből, nem bíztam már bennük, de reménykedtem, hogy most akkor mégis hátha lesz osztalék, de a végén "megbundázták" a szemét csalók. Az akkor nagy csalódás volt amit ott ismét megtettek. Akkor akik ott voltak és folyamat osztották meg a híreket, itt is újra megköszönöm nekik! Itt remélem nem lesz ilyen! Hajrá 4IG!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.